Schiermonnikoog huisje met hond

Ben je op zoek naar een huisje Schiermonnikoog met hond? Wij hebben een leuk aanbod met diverse huisjes, chalet en bungalows op Schiermonnikoog waar een hond is toegestaan. Je kunt kiezen voor een weekendje weg, midweek weg of voor langere periode een vakantie Schiermonnikoog waar ook je hond welkom is.

roompot honden welkom banner

Vakantiehuis Schiermonnikoog met hond

Schiermonnikoog is het kleinste en rustigste Waddeneiland en licht ten oosten van Ameland. Ondanks het een klein eiland is het met zijn natuur, bossen, rust en prachtig strand ook één van de mooiste eilanden. Er zijn veel mogelijkheden om een leuk vakantiehuis te huren op het eiland en zo lekker Schiermonnikoog met hond te verkennen.

landal aanbiedingen banner

Vakantiehuis nationaal park Schiermonnikoog

Het Nationaal park op het eiland heeft ongeveer een oppervlakte van 1900 hectare met duin- bos- en kweldergebieden voor de natuurliefhebbers. Om lekker te kunnen wandelen en fietsen in de omgeving is het natuurlijk lekker als je direct in de buurt van het park een huisje kunt huren. Boek bijvoorbeeld een huisje 2 personen Schiermonnikoog met hond en geniet van de prachtige natuur. Ook hebben wij vakantiehuizen voor 4,6 of 8 personen waar ook je hond welkom is.

Hond op het strand

Ook op het strand is de hond welkom. Het gehele jaar mag de hond vrij los lopen op het strand. Zo kun je samen me je hond heerlijk genieten van de zee, het strand en de duinen!

Vakantie Schiermonnikoog

Een vakantie naar Schiermonnikoog is iedere tijd van het jaar leuk! Of het nu met Hemelvaart en Pinksteren is, de meivakantie, zomervakantie, herstvakantie of een weekendje Schiermonnikoog, in elke tijd van het jaar is het genieten van de natuur, zee, strand en de bossen.

Europarcs met hond banner

zeehonden-op-strand

Hotel Schiermonnikoog met hond

Ga je liever samen met de hond naar een hotel? Op het eiland zijn ook diverse hotels waar honden welkom zijn. Voor een actueel aanbod van hondenhotels op Schiermonnikoog verwijzen wij je graag door naar onze partner die werkelijk prachtige hondenhotels aanbied waar jij samen met je partner, gezin of familie kunt genieten van een heerlijke vakantie. Kijk bijvoorbeeld eens bij Hotel Onder Zeil of Hotelsuites Ambrosijn.

Op vakantie naar andere Waddeneilanden

De Waddeneilanden bestaat uit Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Naast het aanbod op Schiermonnikoog hebben wij ook hele mooie huisjes op de andere Waddeneilanden. Boek bijvoorbeeld een vakantie Texel met hond in één van de prachtige parken van Roompot of Landal Greekparks

Lastminute Schiermonnikoog met hond

Op het laatste moment naar Schier? We hebben diverse last minute aanbiedingen van vakantiehuizen, chalets, natuurhuisjes of bungalows waar je samen met je hond naar toe kunt gaan. Met een lastminute boek je een goedkope vakantie Schiermonnikoog!

bungalowspecials met hond