Weekend met hond aanbiedingen

Vind hier weekend met hond aanbiedingen

Wil je er een weekendje uit met je hond en ben je op zoek naar een unieke aanbieding? Een super aanbieding waar je géén nee tegen kunt zeggen? Op deze pagina vind je vakantiehuisjes, bungalows en hotels die je met super korting kunt boeken.

roompot honden welkom banner

Geen vakantieveiling waar je eerst moet bieden maar honden bungalows en hotelkamers met hond die nu extra voordelig te boeken zijn. Ook voor een vakantiehuis met sauna en hond. Zoals de honden bungalows van Landal, Roompot en Center Parcs. Aanbiedingen waar je een nee tegen kunt zeggen. Voor minder dan 130 euro heb je al een weekendje met hond in Nederland geboekt. Je kunt ook een vakantiehuis met jacuzzi met voordeel boeken.


landal aanbiedingen banner

Weekend met hond aanbiedingen zijn vaak beperkt houdbaar

Als je een goedkoop vakantiehuisje met hond hebt gezien of van een vakantiepark waar honden zijn toegestaan, is het zaak om snel te reageren. De meeste weekendjes weg met hond aanbiedingen zijn beperkt beschikbaar en aanbiedingen met kortingen van meer dan 40 % vaak binnen een paar uur al weg. Als je wilt profiteren van een super aanbieding met hond, boek dan snel.


Huisjes en hondenbungalows, Tot 4 honden welkom

Als je weekend met hond aanbiedingen hebt gezien in kader particulier vakantiehuisje, zijn er wel tot 4 honden welkom. In de honden bungalow van Cemter Parcs. Landal GreenParks en Roompot zijn 1 á 2 honden welkom. Soms hebben de honden bungalows een goed omheinde tuin.

Europarcs met hond banner

weekendje weg met de hond Veluwe

Weekendje met hond in hotel

Als je een goedkope en luxe weekendje met hond wilt boeken, boek dan een hotelkamer in een hotel aan een bosrand waar huisdieren zijn toegestaan. Dit type luxe honden vakanties is alleen geschikt voor goed opgevoede honden die niet te veel blaffen. Dit omdat hotels aan de bossen rust willen. Vaak zijn aanbiedingen hotels met hond verkrijgbaar via organisaties zoals weekendje weg met hond, hotelspecials en voordeeluitjes.


Weekend met hond aanbiedingen op Veluwe

Wie een weekendje met de hond in Nederland wil verblijven en van bossen en heidevelden houdt, kiest voor een weekend met hond op de Veluwe. Je kunt een hondenbungalow met korting op de Veluwe huren of een particulier vakantiehuisje. Er zijn echter ook hotelkamers op de Veluwe te huur waar het toegestaan is de hond mee te nemen. In diverse Fletcher hotels op de Veluwe zijn honden welkom. Je kunt in deze Fletchers hotel Gelderland ook een weekend arrangement met hond boeken. Fletcher heeft het hele jaar door wellness aanbiedingen en weekend met hond aanbiedingen. Ook voor een romantisch weekend op de Veluwe voor 2.

    bungalowspecials met hond