Een weekendje met hond in Noord-Brabant boeken.

Wie een weekendje met de hond in Brabant wil boeken, doet dat via deze website weekendje weg met hond.nl. Wij hebben hier een overzicht gemaakt van alle vakantiehuisjes in Nederland waar 1, 2 of 3 honden welkom zijn. Ook voor een weekendje weg met de hond in Brabant.

roompot honden welkom banner

Wat Noord-Brabant zo aantrekkelijk maakt voor een korte vakantie met de hond dat er vele natuurgebieden, wandelgebieden en losloop gebieden voor honden zijn. Voorbeelden van losloop gebieden voor honden in Brabant zijn het Leenderbos in Heeze, Het Mastbos in de omgeving van Breda en het Ulvenhoutsebos in Chaam. Prima gebieden in Noord-Brabant voor een wandelweekend met de hond. Maar ook voor een vuurwerkvrij vakantiepark heb je in Brabant meerdere mogelijkheden. Via deze site zijn er meer dan 100 hondvriendelijke vakantiehuisjes in Brabant te huur voor een weekend, midweek of vakantie met hond. Ook vakantiehuisjes Noord-Brabant met omheinde tuin.

Vakantiehuisje in Brabant met omheinde tuin huren.

Op zoek naar een huisje met omheinde tuin? Wie op zoek is naar een vakantiehuisje Noord-Brabant met omheinde tuin, vindt deze hier. Of je nu een 4 persoons vakantiehuisje in Brabant zoekt waar 1, 2 of 3 honden welkom zijn of een chalet 2 personen met omheind terrein, in Noord-Brabant vind je de leukste weekend vakantiehuisjes. Ook voor een natuurhuisje Brabant, een vakantiebungalow met bostuin of een luxe villa met sauna.

landal aanbiedingen banner

weekendje weg met de hond Veluwe

Als je een weekendje met de hond in Noord-Brabant wil boeken, kan dat in een vakantiehuisje met omheinde tuin, al vanaf 150 euro voor 2 personen. Per huisje staat aangegeven hoeveel honden er toegestaan zijn, wat de faciliteiten van het vakantiehuis zijn en of deze voor bepaalde weekenden beschikbaar is. Meestal kan je voor een  lang weekend of midweek ( maandag tot en met vrijdag ) een huisje of chalet in Brabant met omheinde tuin huren.

Weekendje met hond in Brabant op vakantiepark vieren.

Liever een vakantiehuisje huren op een vakantiepark?
Er zijn meerdere vakantieparken in Brabant waar je ook met je hond een weekendje, midweek of ander type vakantie kunt boeken. Voorbeeld van een hondvriendelijk vakantiepark in Noord-Brabant is Vakantiepark De Pier en enkele RCN Vakantieparken.

Europarcs met hond banner

weekendje weg met 3 honden

Op de meeste vakantieparken in Brabant waar honden welkom zijn, is dat gelimiteerd tot 1 of 2 honden Indien je een weekendje weg met 3 honden in Brabant wilt vieren, kan je dat het beste doen via het huren van een particulier vakantiehuisje.  Er zijn enkele natuur vakantiehuisjes in Brabant te huur waar meerdere huisdieren welkom zijn en welke aan de rand van een bos of natuurgebied liggen. Ideaal voor een weekendje met hond.

Particulier vakantiehuisje met hond in Brabant huren.

Van een particulier huren? Wie op zoek is naar een vrijstaand en bijzonder sfeervol huisje kan het beste een particulier vakantiehuisje huren. In Noord-Brabant zijn veel vakantiehuisjes, villa’s en groepsverblijven particulier eigendom en dat maakt het dat iedere accommodatie uniek is. Als je een vrijstaand vakantiehuisje of chalet in het bos wilt huren, aan een meer of op een kleinschalig vakantiepark.  Een weekendje weg met de hond in een particulier vakantiehuisjes smaakt meestal naar meer. Ook voor een romantisch weekendje Brabant met je vriend of vriendin. Aanrader:

Kijk eens naar dit 6 persoons vakantiehuisje met omheinde tuin in Brabant. Een echte aanrader.

Weekendje met hond op camping in Noord-Brabant?

Midden in de natuur met je hond kamperen? Als je midden in de natuur wilt verblijven en van kamperen houdt, is een kampeervakantie met hond zeker geen slecht idee. Daarnaast is het een prima manier om een goedkoop weekendje met je honden te kunnen boeken want kamperen in de vrije natuur is in de regel veel goedkoper dan het huren van een weekend vakantiehuisje. Er zijn een 10 campings in Brabant waar je een vakantie of weekend met hond kunt boeken. Tip: Bij vakantiepark Duinhoeve in Noord-Brabant kan je ook goedkoop kamperen. Het is één van de vele kleinschalige vakantieparken in Brabant waar je ook voor een kampeerweekend met de hond terecht kunt. In Bospark ’t Wolfsven kan je midden in het bos kamperen.  Ook ideaal voor een romantisch weekendje weg met de hond in het bos.

bungalowspecials met hond