Als je een weekendje weg met hond Duitsland wilt boeken.

Wie er graag met de hond op uit gaat en iets anders wil dan een weekend weg met de hond in Nederland, kan eens kijken wat onze oosterburen Duitsland ons op het gebied van honden vakanties te bieden hebben.

roompot honden welkom banner

Top vakantiehuizen voor Weekendje weg met hond in Duitsland

Duitsland is net zoals België en Nederland een hondvriendelijk land en dat vertaalt zich in een groot aanbod hondvriendelijke vakantiehuisjes, campings en hotels. Als je een weekendje weg met hond Duitsland wilt boeken, heb je talloze mogelijkheden. Ook voor een weekend met 1, 2 of 3 honden net over de grens van Nederland.

landal aanbiedingen banner

Bijvoorbeeld in Bad Bentheim vind je een bungalowpark waar honden welkom zijn. In Duitsland zijn honden in veel vakantie accommodaties van harte welkom. Je kunt ook een vakantiehuis Duitsland met hond voor een weekendje weg met 2, 3 of 4 honden boeken.

Weekendje weg met hond Duitsland - aan een meer

Weekendje weg met hond in Duitsland en vakantiehuisje boeken.

Als je een vakantiehuisje met hond in Duitsland zoekt, zijn er talloze mogelijkheden. Ook als je een vakantiehuisje in Duitsland met omheinde tuin midden in het bos zoekt of een vrijstaand vakantiehuisje met privé sauna of jacuzzi. Duitsland is naast een hondvriendelijk land ook een wellness vakantieland.  Dat vertaalt zich in veel wellness vakantiehuisjes, wellness hotels en campings met zwemvijver voor mensen en honden. Zo wordt een weekendje met hond in Duitsland ook een wellness weekendje. Genieten in dubbel opzicht dus. Ook als je een particulier huisje met hond wil boeken, biedt Duitsland vele mogelijkheden. Een particulier vakantiehuisje met hond in het prachtige Sauerland, Thuringen, het Zwarte Woud of de Eifel.


Vakantiehuis Eifel honden toegestaan

De Eifel is een super mooi gebied voor zowel een korte als een langere vakantie naar Duitsland en in veel vakantiehuizen zijn honden toegestaan. Voor wandel en natuurliefhebbers zijn er veel wandel en fietsroutes. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan de Vulkaan Eifel een prachtig landschap gevormd door vulkaan activiteit om te wandelen en te fietsen. Bijna elk vakantiehuis, bungalow of chalet in de Eifel staat in het bos / in de natuur en veel huisjes hebben uitzicht over de bergen. Leuke vakantiedorpen in dit gebied zijn de Moezel, Trier, Monschau, Kronenburger en Blankenheim. Boek bijvoorbeeld een natuurhuisje eifel voor 2 of 4 personen met hond en geniet van het prachtige uitzicht en rust. Stap je huisje uit en wandel direct de bossen in. Of huur een leuk vakantiehuis op vakantiepark het Eifelpark voor een week vakantie met hond of een weekendje weg met hond.

Europarcs met hond banner

Weekendje weg met hond Duitsland

Weekendje weg met hond Duitsland en honden camping boeken.

In Duitsland vind je honden campings in het hele land. Een weekendje op een honden camping in Duitsland boeken is goedkoop en de voorzieningen voor baasjes en honden zijn uitstekend. Vaak vind je op de hondvriendelijke campings in Duitsland een speelterrein voor honden en hondendouche. En natuurlijk liggen deze campings met hond in een hondvriendelijke omgeving waarbij honden kunnen loslopen. Als je een goedkoop weekendje weg wilt in Duitsland met je hond is zeker in de lente, zomer en herfst een hondencamping Duitsland een fijne oplossing. En je kunt zo een een goedkoop, last minute weekendje met hond boeken.

Weekendje weg met hond Duitsland - plein Dresden

In een hondvriendelijk hotel in Duitsland weekendje verblijven.

Als je behoefte hebt aan wat luxe en een weekend met de hond naar Duitsland wilt, heb je ook de mogelijkheid een hotel te boeken waar honden welkom zijn. Via de website Trivago bijvoorbeeld heb je snel een hotel in Duitsland gevonden waar het geen probleem is om een weekend met hond te boeken. In veel hotels in Duitsland zijn 1 of 2 honden welkom.


hotelspecials Duitsland

Wil je echter een weekendje met hond in Duitsland met 3, 4 of 5 honden boeken dan zijn er geen honden hotels in Duitsland te vinden waar zoveel honden zijn toegestaan. In dat geval kan je beter een weekendje met honden in een vakantiehuisje of camping Duitsland boeken.

bungalowspecials met hond