Weekendje weg met hond Terschelling

Een weekendje weg met hond Terschelling boeken?

Een vakantiehuis Terschelling met hond is zeker een goed idee! Op het eiland is veel te beleven voor iedereen. Lekker genieten van de prachtige natuur met de mooiste wandelingen op het eiland en het strand of in de zomervakantie een duik nemen in zee! Ook de hond kan lekker rennen op het strand en verkoeling zoeken in zee of in het bos.

roompot honden welkom banner

Midsland aan zee met hond

Een vakantiewoning Midsland aan zee is ideaal voor honden en gezinnen. Midsland ligt aan de kust van Terschelling en daarmee aan / in de duinen van het Noordzeestrand. In dit gebied vindt je veel recreatiewoningen, vakantiehuizen, chalets, bungalows en stacaravans die je kunt huren en waar ook honden zijn toegestaan. Naast de zee en het strand vind je veel natuurgebieden om heerlijke te wandelen en te fietsen.

Vakantiepark met hond Terschelling

Op Terschelling zijn meerdere vakantieparken waar je naar toe kunt met hond. Zo heeft Landal GreenParks meerdere leuke vakantieparken op het eiland waar je samen met een partner, gezin, familie of vrienden naar toe kunt en kunt genieten van de faciliteiten op het park, maar ook zeker de prachtige natuur, bossen, zee en strand. Op het vakantiepark zijn in de huizen waar honden zijn toegestaan 1 of 2 honden welkom. Ga bijvoorbeeld naar Landal Schuttersbos in Midsland. Dit is een leuk park midden in de natuur en duinen en dus direct aan zee! Of kies voor Landal West Terschelling met de vuurtoren om de hoek!

landal aanbiedingen banner

Met 3, 4 of 5 honden naar Terschelling

Als je graag met meer dan 2 honden op vakantie wilt naar Terschelling dan kun je vaak niet terecht op een vakantiepark omdat deze parken doorgaans maximaal 2 honden toestaan. Wil je toch graag een huisje huren Terschelling met 3 honden? Huur dan een particulier vakantiehuis. Deze huizen zijn eigendom van een particulier en worden verhuurd. De huizen zijn vaak mooi ingericht met alle liefde van de verhuurder voor een leuk en uniek vakantiehuis. Een particulier vakantiehuis biedt daarnaast soms ook leuke extra’s zoals een sauna, jacuzzi of hottub.

Ook voor een midweek of week vakantie Terschelling

Een vakantiehuis op Terschelling is natuurlijk niet alleen voor een weekendje te huren. Je kunt alle huizen op onze website ook voor een langere periode dan een weekendje boeken! Ga bijvoorbeeld in de meivakantie, zomervakantie of herfstvakantie lekker een week of meerdere weken op vakantie en geniet van de prachtige natuur, strand, zee en bossen van Terschelling.

Hotel Terschelling met hond

Op zoek naar een weekendje weg hotel met hond? Er zijn diverse hotels waar je een hond mee naar toe kan nemen. Lekker met je hond aan zee en overnachten in een hotel. Een hotel is ideaal voor een korte vakantie naar Terschelling. Er zijn meerdere huisdiervriendelijke hotels vlak bij de haven van West Terschelling. Zowel in de zomer als in de winter is een Hotel met hond op Terschelling een aanrader. Omdat wij zelf niet een aanbod kunnen tonen van een hond vriendelijk hotel voor een nachtje weg met hond aan zee verwijzen we je graag door naar HotelSpecials.

Europarcs met hond banner

Vakantiehuis met hond op andere Waddeneilanden

Wellicht is het huisje wat je zoekt volgeboekt of heb je toch niet het geschikte vakantiehuis gevonden. Op onze website vindt je ook vakantiehuizen op andere Waddeneilanden zoals Texel en Ameland waar honden welkom zijn. Vooral een vakantie Texel met hond is erg populair. We hebben daar diverse particuliere vakantiehuizen en vakantiehuizen op een vakantiepark die je kunt huren.


weekendje weg met hond waddeneilanden

Vind bij ons ook vele andere aanbiedingen op vakantie en bungalowparken en last minutes. Voor een goedkoop weekendje met hond Nederland, België, Duitsland, Frankrijk of Italië.

Naar Terschelling met de boot

Om op het eiland te komen moet je uiteraard met de boot naar Terschelling. Deze overtocht wordt verzorgd door Rederijk Doeksen. Ook verzorgen zij de overtocht naar Vlieland. De boot naar Terschelling vertrekt van Harlingen naar West-Terschelling op het eiland. Ook de hond is van harte welkom en mag zelfs gratis mee op de boot. Voor de hond hoef je geen ticket te boeken. Wel zijn er een aantal regels. Zo mag de hond niet zitten op de zitplaatsen en aangelijnd zijn. Houd er tevens rekening mee dat er een aantal hondenvrije zones op de boot zijn. Dit wordt duidelijk doormiddel van bordjes aangegeven. Het leuke van de overtocht met de boot is dat jouw vakantiebeleving al veel eerder begint! Als je niet zo vaak met de boot gaat is het super leuk.

Lastminute huisje Terschelling met hond

Op zoek naar een goede aanbieding of een goedkoop vakantiehuisje? Met een last minute aanbieding vindt je mooie aanbiedingen voor een leuk huisje Terschelling met hond. Of je nu met 2 personen, 4 personen, 6 personen of 8 personen een huisje Terschelling met hond wilt boeken er is altijd wel iets voor je bij. Wacht niet langer en boek een weekendje weg met hond Terschelling.

bungalowspecials met hond