Vakantie met je hond in Nederland

Het is nu tijd om een vakantie met je hond in Nederland te boeken.

Boek dit jaar je vakantie met hond in Nederland. Geleidelijk aan kunnen we weer vakantieplannen maken. Door de beperkingen die het coronavirus ons oplegt, wordt de zomervakantie door de meeste gezinnen en families gevierd in eigen land. Het is nu tijd een vakantie met hond Nederland te plannen.

roompot honden welkom banner

Wanneer kunnen we met de hond in Nederland op vakantie?

Nu de Nederlandse regering weer wat meer vrijheden geeft en vakantieparken en campings binnenkort weer open gaan, is het raadzaam nu je zomervakantie 2020 te boeken. Je kunt zeker al een vakantiehuisje in Nederland met omheinde tuin in Drenthe, Gelderland of Overijssel huren maar een vakantie met je honden aan zee is natuurlijk ook genieten. Heb je kinderen?? Kijk dan eens naar de hondenbungalows van Landal GreenParks in Nederland.

landal aanbiedingen banner

Al deze bungalowparken liggen op de mooiste plekje in de natuur en hebben een honden uitlaat plaats. Alle bungalows zijn hond-en kindvriendelijk ingericht. Met kinderstoel én hondenmand. Is dat geen mooie combinatie? Veel hondenbungalows Nederland zijn er voor 2, 4 of 6 personen. Je kunt bij Landal echter ook een hondenbungalow in Nederland voor 8, 10 of 12 personen huren. Ze hebben daarnaast ook familiebungalows 14 en 16 personen in Nederland te huur. Ook op de bungalowparken in Nederland heb je te maken me de 1,5 meter afstand coronavirus maatregel. Tip: Boek een huisje in het bos met omheinde tuin. Boek bij voorkeur een particulier huisjes in het bos.

vakantie met je hond in Nederland

Europarcs met hond banner

Huisje op druk vakantiepark met hond boeken? Liever niet

Als je een huisje of bungalow met hond op een Nederlands vakantiepark kiest, kies dan wel voor een park met ruimte. In sommige parken staan huizen vlak naast elkaar en is ook het zwembad en de speeltuin overvol. Kies voor een vakantie met kinderen en hond een park welke veel ruimte heeft. Een watervilla met hond huren is ook een goed idee. Een vakantiehuis met hond op een park is een risico. Kijk eens naar onze huisjes met hond in de Achterhoek. Een prachtig gebied bij de Duitse Grens.

Vakantiepark met hond aan zee?

Als je een goedkoop en leuk weekend met de hond aan de Nederlandse of Belgische kust wilt boeken, is het best een goed idee om in te gaan op een aanbieding van een vakantiepark met hond aan zee. In deze parken aan zee zijn meestal 1 of 2 honden welkom.

met hond op het strand

Last minute met hond in Nederland boeken?

En tenslotte. Je kunt ook voor een last minute deal met hond kiezen. Dat is goedkoper maar je loopt wel het risico dat er in juli, augustus of september geen beschikbaarheid meer is. Ons advies, boek nu je vakantiehuisje met hond in Nederland voor de komende zomervakantie! Kies voor een vakantiehuis Nederland met omheinde tuin. Dat maakt je vakantie in Nederland met hond nog leuker!

bungalowspecials met hond