Een weekendje weg met 3 honden gaan.

Wie 3 honden heeft en met deze een weekend weg wil gaan, vindt hier accommodaties waar 3 honden welkom zijn.Voor een weekendje met 3 honden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië of Spanje bijvoorbeeld.

roompot honden welkom banner

Ook voor een vakantie met hond in vakantiehuis omheinde tuin.
Wij hebben een groot aanbod vakantiehuizen in heel Europa waar honden welkom zijn, ook met omheinde tuin. U heeft binnen enkele minuten uw favoriete huisje, bungalow of villa gevonden. Voor een onvergetelijk weekend met hond. Ook voor een goedkoop weekend met uw huisdier aan zee.

Weekendje weg met 3 honden Nederland.

Wie kiest voor een weekendje Nederland heeft de keuze uit meer dan 100 vakantiewoningen, bungalows en villa’s in Nederland waar 3 honden welkom zijn. Voor een vakantiehuis met hond waar honden echt welkom zijn. Nederland is met België en Duitsland het meest tolerante honden vakantie land. In bijna 50 % van de vakantiehuizen in Nederland zijn huisdieren toegestaan. Of je nu een weekend met 3 honden aan de Nederlandse Kust, de Veluwe of Drenthe wilt boeken, de keuze is groot. Ook voor een vakantiewoning Nederland met omheinde tuin.  Ons aanbod vakantiehuizen Nederland 3 honden welkom.

weekendje weg met 3 honden

In België een weekendje weg met 3 honden boeken.

Een vakantie met honden in België is altijd een succes. Niet alleen heeft België de Ardennen en de Belgische Kust, België is hond vriendelijk. Veel Belgen beschouwen hun huisdier als beste vriend en honden mogen op vakantie bijna altijd mee. Honden vakantiehuizen in België zijn in de regel hond vriendelijk ingericht en veel vakantiehuisjes en chalets in de Ardennen hebben een omheinde tuin. Een weekend boeken met 3 honden in België is zeker mogelijk. Ook indien u een chalet in de Ardennen met omheinde tuin en privé sauna zoekt. Hier vindt u onze vakantiehuizen België 3 honden welkom.

Europarcs met hond banner

Weekend met hond aan zee

Weekendje weg met hond in vakantiehuis met jacuzzi.

Wie eens lekker wil relaxen, boekt een vakantiehuis met jacuzzi.   Er zijn in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland vele vakantiehuizen te vinden met jacuzzi in de tuin. In bijna de helft van deze vakantiewoningen zijn honden welkom.  Zoek hier je vakantiehuis jacuzzi met hond.  Als je een vakantiehuis of bungalow met jacuzzi wilt huren waar 3 honden welkom zijn,  bezoek dan de website vakantiehuis met jacuzzi.

Toppers Weekendje weg met 3 honden

weekendje weg met 3 honden

Weekend boeken met 3 honden Duitsland.

Ook in Duitsland hebben we een groot aanbod vakantiehuizen te huur waar 3 honden welkom zijn.  Ook voor een groot vakantiehuis in Duitsland met omheinde tuin kunt u bij ons terecht.  Indien u een weekend met hond in Duitsland wilt boeken, vindt u net over de grens bij Nederland al vele mogelijkheden. Vakantiehuisjes net over de grens zijn vaak goedkoop.  Zo is het mogelijk een goedkoop vakantiehuisje Duitsland met 3 honden te boeken. Hier vindt u vakantiehuisjes Duitsland 3 honden toegestaan.

Weekendje weg met 3 honden Frankrijk.

Een vakantie met hond in Frankrijk boeken, is voor veel mensen een hoogtepunt welk jaarlijks terugkomt. Wie eens een vakantie met hond Frankrijk geboekt heeft, doet dat nog een keer. Er zijn veel mogelijkheden voor een weekendje weg met 3 honden in Frankrijk. Zeker voor een weekend met hond in Normandië of Bretagne. Vind hier vakantiehuizen Frankrijk 3 honden toegestaan.

bungalowspecials met hond