Weekendje weg met hond meivakantie

Vakantiehuis meivakantie met hond

Wil je graag een weekendje weg met hond meivakantie boeken? Boek een heerlijk vakantiehuis in ons groot aanbod vakantiehuizen waar honden welkom zijn! Ook hebben wij altijd goede last minute vakantiehuis met hond aanbiedingen. De meivakantie is een ideale tijd voor een korte vakantie in Nederland, België of Duitsland voor een week, midweek of een weekendje weg met hond.

Meivakantie in Nederland

De meivakantie is een mooie tijd om in Nederland vakantie te houden. De temperaturen zijn al weer wat hoger en het is heerlijk genieten in de bossen op de veluwe met hond of aan zee samen met je gezin en hond. Wij hebben daarom een mooi overzicht met vakantiehuizen in Nederland die je in de meivakantie kunt huren. Van een goedkoop vakantiehuis tot een luxe vakantiehuis. Van een weekendje weg met hond in een vakantiehuis in Zeeland en genieten van de zee en de prachtige omgeving tot een vakantiehuis (Zuid) Limburg met hond om te genieten van het heuvelachtige landschap en de leuke dorpjes waar je zelfs een uitstapje naar België of Duitsland kunt maken.

Vakantiepark in de meivakantie met honden

Ben je van plan om een vakantiehuis op een vakantiepark te huren en je hond mee te nemen? Op een vakantiepark zijn honden in veel huisjes ook toegestaan. Bij de huisjes van aanbiedingen van Roompot of Landal GreenParks. zijn in huisjes waar honden zijn toegestaan 2 honden welkom.

3,4,5 honden toegestaan

Als je met meer dan 2 honden op vakantie wilt in de meivakantie dan kun je vaak niet terecht op een vakantiepark. Als je dus 3,4 of 5 honden hebt kun je kijken naar een particulier vakantiehuis. Deze vakantiehuizen zijn eigendom van een particulier en er zijn diverse huizen beschikbaar in heel Nederland waar je 3,4 of 5 honden mee naar toe kunt nemen. Ga bijvoorbeeld op vakantie met hond Veluwe voor een leuke vakantie in de bossen, in de natuur en de weid uitgestrekte landschappen die de Veluwe te bieden heeft.

weekendje weg met 3 honden meivakantie

Wellness vakantiehuis meivakantie jacuzzi of sauna

Een huisje huren met verschillende wellness mogelijkheden waar ook honden zijn toegestaan? Huur een huisje met een binnenzwembad, jacuzzi of sauna voor pure ontspanning. Overdag lekker met de hond wandelen in het bos, in de natuur of op het stand en sávonds heerlijk genieten van de wellness faciliteiten.

Meivakantie aan zee

Het is heerlijk om met 2 personen of met de kinderen een aantal dagen heerlijk aan zee uit te waaien. In mei wanneer het al weer iets warmer is kun je een prachtige wandeling maken in de duinen of een mooie lange strandwandeling. Ook kun je op de fiets heerlijk langs de kust fietsen en genieten van de heerlijke zeelucht. In de meivakantie kun je een midweek, week of weekendje weg met hond aan zee boeken.

Ben je al eens op de Waddeneilanden geweest? Een Weekendje met hond in Ameland, Texel of Terschelling is echt een aanrader om met je hond naar toe te gaan!

Lastminute meivakantie huisje huren

Wil je in de meivakantie nog snel even een huisje huren? Voor een goedkoop vakantiehuis in de meivakantie kun je eens kijken bij de last minute aanbiedingen of er nog iets voor je tussen zit. Bijna in elke periode van het jaar zijn er mooie aanbiedingen om een leuk vakantiehuis te huren voor een goedkope prijs. Als je een vast budget hebt kun je met een aanbieding of een groter of luxer vakantiehuis huren of een extra uitstapje maken omdat je geld bespaard op het huren van het huisje.