Lekker een weekendje weg met hond Gelderland?

Voor een weekendje weg met hond Gelderland kun je op deze site een goedkoop vakantiehuis, chalet, bungalow of villa boeken. Ook voor een lang weekend of vakantie hebben wij leuke vakantiehuizen waar 1,2 of 3 honden welkom zijn. Of het nu gaat om een vakantiehuis voor 2 of 4 personen of 6 of 8 personen, wij hebben een gevarieerd aanbod vakantie huizen waar honden zijn toegestaan.

roompot honden welkom banner

Vakantieparken in Gelderland

Je vindt in Gelderland diverse mooie vakantieparken van Landal en Roompot met een prachtige ligging in de natuur of aan de rand van het bos voor een weekendje, midweek of ander type vakantie in een mooi vakantiehuis, chalet of een bungalow die je kunt huren. In de diverse parken zijn soms extra faciliteiten waar je gebruik van kunt maken zoals een (subtropisch) binnenzwembad of buitenzwembad op het park.

Vakantiepark met indoorspeeltuin

landal aanbiedingen banner

Lekker wandelen en fietsen op de Veluwe met hond

De Veluwe in Gelderland staat bekend om de vele uitgestrekte bossen en heidegebieden. Het is dan ook niet verrassend dat een weekendje weg veluwe met hond in  Gelderland een populaire bestemming is voor vakantiegangers.

Een selectie uit ons aanbod vakantiehuis veluwe met hond:

Weekendje weg achterhoek met hond

De achterhoek is een prachtige streek in het oosten van de provincie Gelderland. In de achterhoek kun je heerlijke wandelingen maken en fietsen. Ook kun je diverse dorpjes en musea bezoeken en natuurlijk bij de horecagelegenheden even wat drinken of een hapje eten. Wij hebben diverse goedkope vakantiehuizen in bijvoorbeeld Winterswijk, Lochem, Zelhem en Aalten. Zo kun je een vakantiehuis of bungalow op een vakantiepark huren maar je kunt ook gaan voor een natuurhuisje midden in de natuur om te genieten van de prachtige omgeving en rust. Vanwege de ligging kun je vanuit de achterhoek ook een heerlijk dagje naar Duitsland gaan om te winkelen, iets te bezichtigen of een andere leuke activiteit.

Huisje in het bos Gelderland

Met een natuurhuisje in het bos met hond loop je zo vanuit je huisje het bos in. Zo kun je genieten van de prachtige bossen en de natuur en lekker wandelen met de hond. We hebben natuurhuisjes geschikt voor 2,4,6 of 8 personen in Gelderland, bijvoorbeeld op de Veluwe of in de Achterhoek.

Europarcs met hond banner

Wandelen in het bos

Wellness huisje Gelderland met hond

Op zoek naar een luxe vakantiehuis of bungalow met een eigen jacuzzi, sauna, whirlpool of een zwembad waar je onbeperkt gebruik van kunt maken en waar honden ook zijn toegestaan? Dan kun je een wellness huisje huren. Van een vakantiehuis voor 2 personen met hottub en sauna tot een vakantiehuis van 4,6 of 8 personen met jacuzzi en zwembad. De mogelijkheden zijn door het grote aanbod in Gelderland eindeloos.


Gelderland met hond hotel

Een lekker weekendje of midweek naar Gelderland met de hond in een hotel? Je hebt natuurlijk veel vakantiehuizen waar je een hond mee naar toe kunt nemen maar als je liever naar een hotel gaan dan zijn er ook volop mogelijkheden. Er is namelijk een groot aanbod aan hond vriendelijke hotels waar je 1 of 2 honden of een ander huisdier mee naar toe kunt nemen. Omdat wij zelf niet een actueel aanbod kunnen tonen van beschikbare hotels en kamers waar honden zijn toegestaan verwijzen we je graag door naar onze partner.

Hotelkamer Veluwe

Lastminute Gelderland met hond

Komend weekend lekker weer? Of nog even snel een weekendje weg of midweek weg boeken naar Gelderland? Met een last minute kun je een goedkoop vakantiehuis in Gelderland huren voor een goede prijs. Je kunt natuurlijk door de korting ook een iets duurder huisje huren of een luxe vakantiehuis met bijvoorbeeld een sauna of jacuzzi met hetzelfde budget.

bungalowspecials met hond