Weekendje weg met hond hotel

Weekendje weg met hond hotel! Vind het beste hotel waar honden welkom zijn.

Op onze website hotel-met-hond.com vind je hotels waar honden toegestaan zijn. Of je nu een hotel aan de kust zoekt of in de bossen, het ideale honden hotel vind je hier. Voor een weekendje weg met hond aan zee of in de bossen.
Voor een hotel met hond Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk of Duitsland.


hotelspecials kust Nederland

Altijd aanbiedingen als je een weekendje weg wilt in een hotel

Als je een paar nachten met je hond in een hotel wilt overnachten, kan je profiteren van één van de vele aanbiedingen. Je kunt ook een overnachting in last minute hotel met hond boeken of een arrangement boeken. Bij een arrangement boek je meestal de hotelkamer inclusief ontbijt, lunch en diner. Indien het hotel over een zwembad en sauna beschikt, is dit meestal gratis voor gasten. Honden zijn in alle hotels op genoemde website welkom.

landal aanbiedingen banner

weekendje weg in hotelkamer met hond


Weekendje weg met hond hotel aan zee

Voor een weekendje met hond aan zee kan je een hotel of vakantiehuisje huren. Het grote voordeel van een honden hotel aan zee is dat je een weekendje inclusief ontbijt kunt boeken en je gebruik kunt maken van de faciliteiten van het hotel. Een nadeel van een honden hotel aan zee is dat je huisdier zich minder vrij kan bewegen en zijn energie niet kwijt kan. Als je echter veel met je hond langs de kust gaat wandelen en ook nog het geluk hebt dat de stranden bij je hotel vrij toegankelijk zijn voor honden, is een hotel aan zee boeken een goed idee.


hotelspecials België

UItwaaien aan zee met hond

Europarcs met hond banner

Hotels in de bossen, ideaal voor een weekendje weg in de herfstvakantie

Als je een weekendje met hond wilt boeken in de herfstvakantie en een aanbieding van een honden hotel zoekt, moet je maar eens kijken bij de aanbiedingen van de Flecther hotels. Voor bijvoorbeeld een weekend weg met hond op de Veluwe.


In veel Fletcher hotels zijn honden welkom en de standaard ligt er hoog. Je kunt bij deze hotelketen ook een arrangement voor 2 of 3 dagen boeken. Deze honden hotels in de bossen liggen vaak in de buurt van losloop gebieden voor honden. Ook voor een weekendje met hond in de kerstvakantie kun je hier boeken. Een weekendje met hond op de Veluwe is altijd een goed idee. De Veluwe is rijk aan bossen en fietspaden om heerlijke te genieten in de natuur en er met de hond op uit de gaan.

hotelspecials bos

Liever vakantiehuisje met hond huren?

Een uitje met de hond en ergens overnachten. Het heeft toch wel wat voeten in de aarde. Niet alle honden kunnen in een hotel verblijven omdat ze willen bewegen, niet goed met andere honden om gaan en vervolgens gaan blaffen. Voor jonge en actieve honden is het boeken van een vakantiehuisje met hond soms een beter idee dan ingaan op een aanbieding van een hotel op de Veluwe of Nederlandse kust of de Waddeneilanden zoals Texel, Vlieland, Schiermonnikoog of Terschelling. In vakantiehuisjes met hond hebben huisdieren nu eenmaal meer bewegingsvrijheid.

hond in het zonnetje in een omheinde tuin

Huisje met omheinde tuin, ideaal voor actieve honden

Een huisje met omheinde tuin is ideaal voor een weekendje weg met hond hotel. Zeker ook voor een weekendje weg met hond in de meivakantie, herfstvakantie, Pasen, Pinksteren of Hemelvaart. Een honden bungalow bij Landal huren, is altijd een goed idee. De betere honden bungalows hebben een omheinde tuin en honden bench. Of je nu een hotel met hond in de bossen boekt of een honden bungalow aan zee, een weekendje weg met hond Nederland, Ardennen, Frankrijk of Duitsland is altijd een goed idee.