Weekendje weg met hond in groepsaccommodatie

Wie een weekendje weg met hond in groepsaccommodatie wilt boeken.
Als je een weekendje weg wilt met een grote groep en de hond gaat ook mee, moet je een groepsaccommodatie huren waar honden welkom zijn. Dit kan een vakantieboerderij, chalet of bungalow zijn maar kastelen en landhuizen behoren ook tot de categorie groepsaccommodaties. Een
vakantiehuis voor een grote groep heeft altijd meerdere slaapkamers en is bedoeld voor groepen tot 70 personen.

Tot 5 honden welkom in de grotere groepsaccommodaties

Je kunt een weekendje weg met hond in een grote groepsaccommodaties meestal met meerdere honden boeken. Over het algemeen zijn er in grote vakantiehuizen tot 5 honden toegestaan.

Waar vind je groepsaccommodaties met hond?

Op deze site weekendje weg met hond kan je eenvoudig een groepsaccommodatie vinden waar honden welkom zijn. Zoek op aantal personen, slaapkamers en land en regio en je hebt binnen een paar minuten een overzicht van accommodaties voor grote groepen. Je kunt zo ook snel een groepsaccommodatie aan zee of in de Ardennen vinden.

Is een weekendje weg met hond in een groepsaccommodatie duur?

Het is net zoals bij het huren van een vakantiehuisje voor een weekend met hond. Je kunt de prijs voor een te huren groepsverblijf zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Hoe meer voorzieningen een vakantiehuis grote groep heeft, hoe hoger de huurprijs. Een luxe groepsaccommodatie met privé zwembad en omheinde tuin, zal in de regel duurder zijn dan een vakantieboerderij met slaapzaal.

Een aangepaste groepsaccommodatie met hond huren.

Indien je een weekendje met hond wilt boeken voor een grote groep, is het noodzakelijk een aangepaste groepsaccommodatie te huren waar honden toegestaan zijn. Aangepaste groepsaccommodaties voor mindervaliden vind je bijvoorbeeld op de website mindervalide bungalows. Daar kan je aangepaste groepsaccommodaties voor gehandicapten in Nederland, België en vele andere landen in Europa huren. Er zijn via deze site ook mindervalide hondenbungalows te huur.