Weekendje weg met hond herfstvakantie

Een weekendje weg met hond in de herfstvakantie, genieten!

De herfstvakantie is een heerlijke periode om er met de hond een weekendje tussen uit te gaan. Een weekendje met hond Veluwe, Ardennen of Drenthe bijvoorbeeld. Boek bijvoorbeeld een huisje met tuin en terras in het bos. Geniet van de bossen en wandelmogelijkheden.

roompot honden welkom banner

De bossen laten zich in deze periode van warme chocolademelk en walnoten, van hun mooiste kant zien. Eekhoorns springen van boom naar boom en de Vlaamse gaai laat zich krijsend horen. Tijd om een vakantiehuisje met hond in Nederland of België te huren.

Weekendje weg met hond herfstvakantie Nederland

Als je in Nederland woont en je wilt er een weekendje met de hond tussen uit, heb je geluk. Een weekendje met hond Nederland biedt veel mogelijkheden. Je kunt tijdens de herfstvakantie genieten in een honden bungalow van Landal GreenParks en profiteren van een aanbieding.

Boek bijvoorbeeld een weekend met hond in Drenthe of aan zee en geniet van alle luxe en faciliteiten die de honden bungalowparken van Landal je bieden. Je kunt zelfs een huisje met open haard of elektrische sfeerhaard bij Landal boeken. Dat geeft nog meer sfeer aan een huisje in de herfstvakantie. Je boekt een vakantiehuisje met hond en open haard online.

Europarcs met hond banner

Weekendje aan zee met hond in herfstvakantie boeken

De meeste mensen kiezen voor een weekendje met hond in de herfstvakantie voor een verblijf in een huisje in de bossen. Als het mooi herfstweer is en de zon komt door dan is een weekendje met hond aan zee natuurlijk ook niet verkeerd. In die tijd van het jaar zijn de meeste stranden in Nederland en België toegankelijk en is een weekendje aan zee ook niet te versmaden. Tip: Boek in de herfstvakantie een weekendje met hond in Kamperland. Ook in de herfstvakantie vind je in Kamperland leuke strandtenten waar honden ook van harte welkom zijn. Leuk als je een weekend met hond in de herfstvakantie in Zeeland wilt boeken.

met hond op het strand

Weekendje weg met hond tijdens herfstvakantie België

Een weekend je weg in de herfstvakantie betekent voor veel Vlamingen, genieten in de Belgische Ardennen. Via deze sites kan je de mooiste vakantiehuisjes met hond en hondenbungalows in de Ardennen huren. Voor een weekendje met hond België, 2 tot 10 personen. Ook als je een huisje met sauna of hottub in de Ardennen zoekt, zijn er bij ons grote mogelijkheden.

Wat dacht je van een weekendje met hond herfstvakantie en een verblijf in een 2, 4 of 6 persoons natuurhuisje in de Ardennen? Veel van deze natuur vakantiehuisjes in de Ardennen liggen in de bossen en hebben een sfeerhaard en ligbad, hottub of jacuzzi in de tuin. Ook in de herfstvakantie is het boeken van een huisje met sauna een goed idee! Je kunt hier een huisje met sauna en hond in de herfstvakantie boeken. Dat kan voor een lang weekend en zowel voor Nederland als België. Zie onze aanbiedingen en last minutes. Je kunt hier een weekendje met je huisdier in de Ardennen boeken. Let vooral op de last minute aanbiedingen.

bungalowspecials met hond