Een weekendje met hond in Friesland boeken

Weekendje weg of vakantie in Friesland? Een leuk vakantiehuis Friesland boek je via deze site weekendje weg met hond.nl. Wij hebben een groot aanbod vakantiehuizen, chalets en bungalows die je kunt huren in Friesland waar honden zijn toegestaan. Ook hondvriendelijke vakantiehuisjes met een omheinde tuin te huur voor een weekend, midweek of vakantie met hond.

roompot honden welkom banner

Weekendje weg Friesland met hond op vakantiepark

Wil je graag een op een vakantiepark een chalet, bungalow of vakantiehuis huren waar je hond ook welkom is? Op diverse parken van Roompot vakantiepark Friesland en Landal Friesland zijn 1 of 2 honden welkom. Daarnaast hebben we ook nog een gevarieerd aanbod op andere kleine vakantieparken. Een vakantiepark is super leuk om met je gezin, familie of vrienden naar toe te gaan! Een vakantiepark heeft vaak extra voorzieningen en sommige parken hebben ook leuke activiteiten, speeltuinen en een binnenzwembad en/of buitenzwembad waar zowel volwassenen als kinderen van kunnen genieten.

landal aanbiedingen banner

Particulier vakantiehuisje met hond in Friesland huren

Een particulier vakantiehuis is een uniek vakantiehuis met een particuliere eigenaar. De huisjes, villa, chalet of bungalow is met alle liefde en aandacht voor je ingericht en dat maakt deze vakantiewoningen uniek! Van een goedkoop particulier vakantiehuis tot een luxe villa aan het water hebben we in ons aanbod. In de particuliere huisjes die je op deze site kunt huren zijn ook honden toegestaan en meer dan welkom! Vaak kun je 1 of 2 honden meenemen maar er zijn ook voldoende huisjes waar je 3 honden of meer mee naar toe kunt nemen!


  water Friesland elfstedentocht

  Natuurhuisje Friesland met hond

  Hou je van de natuur, bossen of water dan is een natuurhuisje Friesland een goede keus. Boek bijvoorbeeld een leuk vakantiehuis voor 2 personen of 4 personen vlak bij het Drents-friese wold op de grens van Drenthe en Friesland, het Lauwersmeer, Alde Feanen of een natuurhuisje in de buurt van de Friese meren en bossen van Gaasterland. In Gaasterland kun je ook prima een boot of sloep huren om te varen.

  Europarcs met hond banner

  Huisje huren Friesland met omheinde tuin

  Op zoek naar een vakantiehuis met omheinde tuin? Met een omheinde tuin is de tuin volledig omheind. Zowel de hond als de kinderen kunnen dan lekker buiten spelen en genieten van rust en vrijheid. Of je nu een huisje zoekt voor 2 personen of voor 8 personen met omheining in een luxe vakantiehuis of goedkoop vakantiehuis, in ons aanbod vakantiehuizen in Friesland zit er vast een leuk vakantiehuis voor je bij!


   Vakantiehuis Friesland aan het water met hond

   In Friesland kun je veel vakantiehuizen vinden die direct aan het water liggen. Van een goedkoop vakantiehuis tot een luxe vakantiehuis met zwembad, sauna, jacuzzi / hottub. Ook wanneer je 1 of 2 honden wilt meenemen heb je volop keuze. Je kunt dan gaan voor een vakantiehuis, chalet of bungalow op een vakantiepark maar ook voor een particulier vakantiehuis. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis voor 2,4,6 of 8 personen direct aan het water met een eigen aanlegsteiger of vissteiger. Een vakantiehuis aan het water met hond wordt ook veel geboekt voor een heerlijk vriendenweekend of familieweekend in Friesland.

   Vakantie met hond aan het water

   Weekendje weg Friesland met sauna, jacuzzi of hottub

   Een vakantiehuis met een jacuzzi, hottub of sauna is heerlijk! Lekker ontspannen of na een lange fietstocht helemaal tot rust komen in je eigen privé sauna in het vakantiehuis, chalet of bungalow.

   De Friese Waddeneilanden

   Bij de provincie Friesland horen de 4 Waddeneilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog waar je ook prachtige huisjes vindt om te huren voor een weekendje weg Waddeneilanden of een heerlijke vakantie in de meivakantie, zomervakantie of de herfstvakantie. Op de Waddeneilanden kun je heerlijk wandelen en fietsen. Ga lekker naar het strand of breng een bezoekje aan de leuke dorpjes op de eilanden allemaal op fietsafstand! Als je op de Waddeneilanden bent breng dan ook zeker een bezoekje aan de vuurtoren.

   bungalowspecials met hond