Weekendje weg met hond Ardennen boeken.

Wie een weekendje in de natuur wil verblijven en de hond mee wil nemen, kan zeker eens kijken naar de mogelijkheden welke de Ardennen voor een weekend met hond bieden.

Huisje in het bos Ardennen huren voor weekend met hond

Zeker als je een chalet Ardennen midden in het bos wilt huren en wilt genieten van de stilte en een overweldigend mooie natuur.  In de Ardennen vind je geheel vrijstaande vakantiehuisjes en chalets die ideaal zijn voor een uitstapje met honden.  Ook is het mogelijk een natuurhuisje Ardennen met omheinde tuin te boeken. Meer vakantie met hond kan je niet hebben.

Weekendje weg met hond Ardennen in een natuurhuisje boeken.

Natuurhuisjes zijn huisjes die midden in de natuur liggen. In de Belgische en Luxemburgse Ardennen is het nog mogelijk een geheel vrijstaand natuurhuisje te huren.  Zoals een natuurhuisje midden in het bos, in een vallei of aan de rand van een rivier. Omdat er in de Ardennen genoeg ruimte en natuur is, kunnen honden in bijna alle gevallen loslopen en zijn er volop losloopgebieden voor honden. 

In de periode maart tot mei worden er veel dieren geboren en in die voorjaarsperiode kunnen er restricties worden opgelegd voor wat betreft loslopende honden.  Verder zijn de Ardennen het ultieme gebied voor een korte vakantie, midweek of lang weekend met de hond. Een weekendje weg met hond in de Ardennen kan 12 maanden per jaar. Zeker als de heuvels en bossen in de Ardennen besneeuwd zijn, is het er prachtig.

weekendje weg met hond Ardennen

Weekendje Ardennen en chalet met omheinde tuin huren.

Een ontspannen weekend met hond boeken, doe je met name als je een huisje of chalet kunt vinden met omheinde tuin. In de Ardennen zijn er redelijk wat vrijstaande vakantiehuisjes beschikbaar die over een omheinde tuin of terrein beschikken. Soms kan je zelfs een chalet met omheinde bostuin huren. Ideaal als je met meerdere honden een weekendje weg met hond in de Ardennen wilt boeken. In de meeste chalets en huisjes in de Ardennen zijn overigens 2 honden toegestaan, in een enkele accommodatie in de Ardennen Luxemburg zijn 3 honden welkom.

Weekendje weg met hond Ardennen in de herfstvakantie boeken.

De herfst is misschien wel de mooiste periode om een vakantiehuisje in het bos te huren. De bladeren hebben dan de meest mooie herfstkleuren, er zijn volop paddenstoelen en veel herten en wilde zwijnen laten zich zien. Een perfect moment voor natuurvrienden. Als je een weekendje Ardennen met hond in de herfstvakantie wil boeken en je geeft de voorkeur aan een vakantiehuisje in het bos met omheinde tuin, boek je favoriete vakantieverblijf dan op tijd. Veel honden bezitters willen op het laatste moment een last minute weekendje Ardennen boeken en de huisjes en chalets met omheinde tuin, worden het eerste verhuurd.  Dat geldt ook voor de vakantiehuisjes en chalets met privé sauna.