Weekendje weg met hond Ardennen boeken.

Wie een weekendje in de natuur wil verblijven en de hond mee wil nemen, kan zeker eens kijken naar de mogelijkheden welke de Ardennen voor een weekend met hond bieden. In ons aanbod hebben wij leuke vakantiehuizen waar honden welkom zijn in de Ardennen.

roompot honden welkom banner

Huisje in het bos Ardennen huren voor weekend met hond

Zeker als je een chalet Ardennen midden in het bos wilt huren en wilt genieten van de stilte en een overweldigend mooie natuur.  In de Belgische Ardennen vind je geheel vrijstaande vakantiehuisjes, chalets, bungalows, lodges en andere huisjes die ideaal zijn voor een uitstapje met honden. Vanuit het huisje ben je snel in het bos om lekker te kunnen wandelen en fietsen in de bossen en te genieten van de mooie omgeving en de natuur. Ook is het mogelijk een natuurhuisje Ardennen met omheinde tuin te boeken. Meer vakantie met hond kan je niet hebben.

weekendje weg met hond Ardennen - in het bos

Weekendje weg met hond Ardennen in een natuurhuisje boeken.

Natuurhuisjes zijn huisjes die midden in de natuur liggen. In de Belgische en Luxemburgse Ardennen is het nog mogelijk een geheel vrijstaand natuurhuisje te huren.  Zoals een natuurhuisje midden in het bos, in een vallei of aan de rand van een rivier. Omdat er in de Ardennen genoeg ruimte en natuur is, kunnen honden in bijna alle gevallen loslopen en zijn er volop losloopgebieden voor honden. Een natuurhuisje met hond Ardennen boek je hier.

In de periode maart tot mei worden er veel dieren geboren en in die voorjaarsperiode kunnen er restricties worden opgelegd voor wat betreft loslopende honden.  Verder zijn de Ardennen het ultieme gebied voor een korte vakantie, midweek of lang weekend met de hond. Een weekendje weg met hond in de Ardennen kan 12 maanden per jaar. Zeker als de heuvels en bossen in de Ardennen besneeuwd zijn, is het er prachtig.

weekendje weg met hond Ardennen - hond in het zonnetje in een omheinde tuin

Europarcs met hond banner

Weekendje Ardennen en chalet met omheinde tuin huren.

Een ontspannen weekend met hond boeken, doe je met name als je een huisje of chalet kunt vinden met omheinde tuin. In de Ardennen zijn er redelijk wat vrijstaande vakantiehuisjes beschikbaar die over een omheinde tuin of terrein beschikken. Soms kan je zelfs een chalet met omheinde bostuin huren. Ideaal als je met meerdere honden een weekendje weg met hond in de Ardennen wilt boeken. In de meeste chalets en huisjes in de Ardennen zijn overigens 2 honden toegestaan, in een enkele accommodatie in de Ardennen Luxemburg zijn 3 honden welkom.

Weekendje weg met hond Ardennen in de herfstvakantie boeken.

De herfst is misschien wel de mooiste periode om een vakantiehuisje in het bos te huren. De bladeren hebben dan de meest mooie herfstkleuren, er zijn volop paddenstoelen en veel herten en wilde zwijnen laten zich zien. Een perfect moment voor natuurvrienden. Als je een weekendje Ardennen met hond in de herfstvakantie wil boeken en je geeft de voorkeur aan een vakantiehuisje in het bos met omheinde tuin, boek je favoriete vakantieverblijf dan op tijd. Veel honden bezitters willen op het laatste moment een last minute weekendje Ardennen boeken en de huisjes en chalets met omheinde tuin, worden het eerste verhuurd.  Dat geldt ook voor de vakantiehuisjes en chalets met privé sauna.

Vakantiehuis Ardennen met zwembad en hond

Als je een dag lekker op stap bent geweest dan is niets lekkerder dan even ontspannen in het zwembad. Wij hebben dan ook een groot aanbod goedkope en super leuke huisjes tot grote vakantie villa’s met een zwembad. Er zijn huisjes met een privé binnenzwembad of buitenzwembad waarmee je dus het zwembad helemaal voor je gezin, familie of vrienden alleen tot je beschikking hebt. Dat is pas genieten! En natuurlijk kun je bij alle aanbiedingen op onze site ook je hond meenemen.

Weekendje weg met hond Ardennen - in de sneeuw

Vakantiehuis Ardennen met jacuzzi of sauna en hond

In de Ardennen heb je natuurlijk allerlei activiteiten zoals wandelen, mountainbiken, vissen of gewoon lekker genieten van de natuur. In de vakantie is het ook heerlijk om eens lekker te ontspannen of als je een dag heel actief hebt gefietst of aan het wandelen bent geweest in het bos om even lekker in de jacuzzi of sauna te gaan. Wij hebben diverse vakantiehuizen in de Ardennen waar je je hond mee naar toe kan nemen en ook diverse wellness mogelijkheden tot je beschikking hebt zoals een huisje met jacuzzi of een huisje met sauna. Heerlijk voor een romantisch weekendje weg Ardennen met hond.

Of je nu gaat voor een goedkoop weekendje Ardennen waar honden welkom zijn of voor een luxe vakantiehuis Ardennen met hond met ons groot aanbod aan vakantiehuizen, chalets en bungalows zit er vast iets leuks voor je bij voor een onvergetelijke vakantie Ardennen of weekendje weg in de Ardennen samen met je hond.

bungalowspecials met hond