Op vakantie met hond Texel

Ga op vakantie met hond Texel

Wie een vakantie Texel met hond wil boeken of een weekend met de hond Waddeneilanden, heeft hier snel een huisje met hond gevonden. Kies voor een particulier vakantiehuisje met hond Texel of een vakantie met hond op een vakantiepark Texel. Op Texel zijn in veel vakantiehuisjes honden welkom!

Op vakantie met 2 of 3 honden in Texel

Op vakantie gaan met 1 of 2 huisdieren is in Texel of Ameland geen probleem. Wij hebben namelijk veel aanbiedingen met vakantiehuizen Texel met hond. Iets moeilijker wordt het als je een vakantie Waddeneilanden met 2 of 3 honden wilt vieren. Gelukkig hebben wij op Texel een aantal huisjes en bungalows beschikbaar waar 2 of 3 honden zijn toegestaan. Ook aan de kust.

Vakantieparken met hond Texel

Op Texel vind je diverse vakantieparken waar honden toegelaten worden. Je kunt daar een 2, 4 of 6 persoons bungalow met hond huren maar er zijn ook familiebungalows voor groepen van 8, 10, 12 of 14 personen te huur. Op vakantie met hond Texel en kind? Boek een huisje met hond op een vakantiepark Waddeneilanden met zwembad en speeltuin. Kies bijvoorbeeld voor een huisje op Roompot Kustpark Texel Dit park heeft een mooi binnen zwembad en ligt ongeveer 3 kilometer van het strand.

Huisje met hond en sauna op Texel huren

Je kunt op vakantie met de hond in Texel en een huisje met sauna huren. Huisjes met sauna worden ook wel wellness huisjes genoemd. Ze zijn ideaal om te relaxen, ook als je een weekendje met hond Texel wilt boeken of midweek. Tip: Huur een vakantiehuisje met sauna en hond in Texel tijdens de voorjaarsvakantie, meivakantie, herfstvakantie of Kerstvakantie. Voor een luxe vakantie kun je ook kiezen voor een luxe vakantiehuis met wellness. In veel luxe vakantiehuizen vind je naast een sauna ook een jacuzzi / hottub of whirlpool.

Last minute vakantie Texel met hond boeken

Voor een korte vakantie Texel met hond of een weekendje Texel met hond, kan je een last minute boeken. Als je een last minute vakantie Texel in het zomerseizoen boekt, moet je er wel rekening mee houden dat je veerboot naar Texel op bepaalde tijden volgeboekt kan zijn. Boek dus alleen een last minute vakantie met hond Texel als er ook plek op de veerboot is en de hond in je vakantiehuisje in De Koog of andere plaats beschikbaar is. Op vakantie met de hond Texel, een goed idee voor wie van natuur en rust houdt.