Weekendje weg met hond Texel

Een weekendje weg met hond Texel boeken?

Iedereen weet dat het genieten is op de Waddeneilanden. Een weekendje Texel is altijd leuk!
Waarom een weekendje weg met hond Texel zo leuk is. Hier vind je tips om goedkoop een weekendje weg met hond Texel te kunnen boeken. Een weekendje weg met hond op Texel, Ameland of Vlieland is leuk!

roompot honden welkom banner

Weekendje weg met hond Kustpark Texel

Lekker een weekendje of midweek uitwaaien op Roompot Kustpark Texel. Dit mooie vakantiepark met binnenzwembad is gelegen op een rustige plek vlak bij de duinen, de bossen en dicht bij het strand. De afstand van dit vakantiepark tot aan het strand is ongeveer 3 kilometer en prima lopend of op de fiets te doen. Het park heeft diverse verschillende accommodaties. Zo zijn er diverse chalets en bungalows die je kunt huren. Op het park is ook voor kinderen veel te beleven, van het zwembad tot speeltuin en een kids club met animatie. In ons aanbod vind je huisjes waar je ook een hond mee kunt nemen.

landal aanbiedingen banner

Weekend met hond Nederland, de Wadden!

De Waddeneilanden zijn de plek om een weekend met hond in Nederland te vieren. Brede stranden, duinen en bossen. Dat is het decor voor een weekendje weg met hond op Texel, Ameland, Schiermonnikoog of één van de andere eilanden. Nu nog een leuke plek zoeken om te overnachten! Onze tip: Boek een weekend met hond op Texel of Vakantiepark Boomhienke op Ameland. Dat is echt genieten!

Weekendje weg met hond op vakantiepark De Krim op Texel

Vakantiepark De Krim op Texel is een hond- en kindvriendelijk vakantiepark. Ook leuk om met een grote groep een familieweekend op Texel te vieren. Hier vind je familieweekend tips. Als je een weekend met hond wilt boeken, kan je op de Krim een vakantiehuisje, appartement of luxe villa boeken.

Honden welkom op vakantiepark De Krim, Texel

De Krim ligt direct aan een natuurgebied en op 2500 meter afstand van zee en strand. Er is een overdekt zwembad, buitenzwembad en restaurant. Voor de kinderen is er een indoor speeltuin. Honden zijn welkom op vakantiepark De Krim. Je boekt al een weekendje weg met hond Texel op dit park vanaf 150,00 euro voor 2 personen. Het is meestal ook mogelijk hier een last minute weekendje met hond te boeken. Als je een groepsaccommodatie Texel zoekt voor een familieweekend met hond, kijk dan naar deze groepsaccommodaties op Texel.

Meer vakantieparken waar honden welkom zijn.

Vakantiepark De Krim is zeker niet het enige vakantiepark op de Waddeneilanden waar honden welkom zijn. Op vakantiepark Boombienke, zie onder, kan je ook een weekend met hond in Nederland boeken. Wil je weten wat de meest hondvriendelijke vakantieparken van Nederland zijn? Kijk dan eens op de website vakantieparken met hond. Daar vind je vakantieparken Nederland met echte honden bungalows en zwemvijver. Bij een huisje Texel met hond op een vakantiepark zijn vaak 1 of 2 honden welkom.

Weekendje weg met hond op vakantiepark Boomhienke op Ameland.

Ben je al eerder op Texel geweest en lijkt een weekendje met hond op Ameland ook leuk? Boek dan een vakantiehuisje met hond op vakantiepark Boomhienke op Ameland. Vakantiepark Boomhienke is een Roompot Vakantiepark en ligt aan de duinen én aan een natuurgebied. Ook hier zijn honden van harte welkom. Een weekend met hond op Boomhienke is misschien wat rustiger dan op De Krim Texel. Ameland trekt wat minder toeristen dan Texel. Je kunt een eenvoudig vakantiehuisje of chalet op dit hondvriendelijke park boeken maar ook gaan voor een luxe villa. Er is dus voor ieder wat wils. Het is ook op vakantiepark Boomhienke mogelijk een last minute weekend of vakantie met hond te boeken.

Europarcs met hond banner

Tips voor een weekend weg met hond op Texel.

Als je zin hebt in een weekendje Texel en de hond gaat mee, dan moet je er wel rekening mee houden dat je met de veerboot moet. Wij adviseren je om een plekje met hond op de veerboot naar Texel of Ameland te reserveren. Dit kan je online doen via de website van Teso. Honden mogen gratis mee met de veerboot naar Texel maar moeten wel aangelijnd zijn.

weekendje weg met hond Zeeland

Particulier vakantiehuisje met hond op Texel huren

Ben je “niet zo van de vakantieparken” en vind je het prettiger om een particulier vakantiehuisjes met hond op Texel te huren? dat kan ook! Via Texel.net krijg je een overzicht van bijna alle particulier vakantiehuisjes en hondenbungalows die op Texel verhuurd worden. In tientallen particuliere vakantiewoningen op Texel zijn 1, 2 of 3 honden welkom. Een particulier vakantiehuis is door een particulier met alle liefde voor je ingericht voor een heerlijke vakantie.

Vuurwerkvrij vakantiepark op Texel?

Op zoek naar een vuurwerkvrij park op Texel? Texel is een relatief klein eiland waar de vuurwerkoverlast voor mens en dier beperkt is. Als je een vuurwerkvrij vakantiepark in Nederland zoekt, verwijzen wij je graag naar de website vakantiehuis met omheinde tuin. Daar hebben ze recent een artikel geplaatst over vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland.

zielig kijkende hond vanwege vuurwerk

Last minute weekend Texel met hond

Als de voorspellingen voor het weer op de Waddeneilanden gunstig is en je zin hebt er tussen uit te gaan, kan je natuurlijk altijd een last minute weekendje met hond Ameland of Texel boeken. Een last minute huisje Texel is zo geboekt. Vergewis je er wel van dat er plek is op de veerboot naar Texel of Ameland. Het zou sneu zijn als je een paar uur moet wachten om de oversteek te maken omdat de veerboten vol zitten. Je kunt de auto meenemen op de veerboot. Je betaalt hier wel een extra tarief voor.

Huisje aan de duinen huren op Waddeneilanden?

Op de Waddeneilanden vind je de mooiste duinen van Nederland. Je kunt er bijvoorbeeld een huisje in de duinen van Terschelling huren. Een huisje in de duinen van Texel huren, is ook mogelijk. Voor een onvergetelijk weekend met de hond.

bungalowspecials met hond