Weekendje weg kerstvakantie met hond

Op zoek naar een vakantiehuis met hond in de kerstvakantie?
Kerst is een erg leuke en gezellige tijd om er met de hond een weekendje tussen uit te gaan. Een huisje huren met hond tijdens de Kerstvakantie is dan ook zeker een goed idee.

roompot honden welkom banner

Wij hebben een groot aanbod goedkope en luxe vakantiehuizen die je kunt huren in de kerstvakantie met hond en hier vind je ook de beste kerst lastminute vakantiehuis deals en aanbiedingen!. In deze vakantiehuisjes zijn 1 of 2 honden welkom! Kies jij een vakantiehuis, villa, bungalow of chalet?

Kerstvakantie met hond in vakantiehuis Nederland

Tijdens de kerstvakantie of met oud en nieuw kun je een leuk vakantiehuis in Nederland huren. Het is in deze tijd van het jaar erg leuk om lekker te wandelen, fietsen of gewoon te genieten in het vakantiehuisje. Ga je voor een goedkoop vakantiehuis of kies je een luxe vakantiehuis met sauna, jacuzzi of zwembad? Je kunt gaan voor een huisje aan zee met hond of de Veluwe, maar ook bijvoorbeeld  in Drenthe of Zuid Limburg.

landal aanbiedingen banner

Weekendje weg kerstvakantie met hond

Vakantiehuis op vakantiepark met kerst

Met kerst naar een heerlijk vakantiepark? Op een vakantiepark kun je vaak genieten van de goede faciliteiten van het park. Zo zijn er leuke vakantieparken met binnenzwembad, restaurant en wellness faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Kijk bijvoorbeeld eens bij de aanbiedingen Roompot of Landal GreenParks. In veel huisjes zijn 1 of 2 honden welkom! Huur bijvoorbeeld een huisje voor 2,3,4 of 5 personen op een vakantiepark met binnenzwembad in de kerstvakantie of oud en nieuw.

Kerstvakantie aan zee

Een vakantiehuis aan zee huren is ook tijdens de kerstvakantie, kerst en oud en nieuw zeker geen slecht idee. Het is welleswaar wat kouder en waarschijnlijk geen weer om te zwemmen maar de kust biedt zoveel meer.  Lekker wandelen en fietsen in de duinen en op het strand. In de winterperiode kunnen honden ook vaak op het strand lekker los lopen. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis voor een midweek, week of weekendje weg met hond aan zee met 2,4,6 of 8 personen!

Europarcs met hond banner

Luxe vakantiehuis kerst honden toegestaan

Ben je op zoek naar een luxe vakantiehuis om jezelf en het gezin eens lekker te verwennen? Met een leuk luxe vakantiehuis ontbreekt je aan niets. Naast luxe en nieuwe meubels zijn veel huisjes voorzien van comfort in de vorm van wellness faciliteiten zoals een whirlpool, sauna, jacuzzi, hottub of een zwembad! Dat is pas genieten tijdens de kerstvakantie! Of je nu kiest voor een particulier vakantiehuis of een vakantiehuis op een vakantiepark, er zit vast een geschikt vakantiehuis voor jullie tussen!

Weekendje weg vakantiehuis België met de kerstvakantie

Houden jullie van de natuur, bossen, wandelen of fietsen? Dan is een huisje huren in de Belgische Ardennen met de kerstvakantie een goed idee. Via onze site vind je de leukste hondenbungalows en vakantiehuizen in de Ardennen waar ook honden welkom zijn. Vaak kun je 1 of 2 honden meenemen maar soms ook 3 honden of 4 honden. Ga je voor een korte vakantie zoals een weekendje weg met hond? Of kies je voor een volle week?  Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis België honden toegestaan, 2 tot 10 personen met een sauna of hottub. Als je overdag lekker hebt gewandeld of gefietst kun je heerlijk ontspannen in je wellness vakantiehuisje.

kerstvakantie met hond in een vakantiehuis

Huisje huren in de natuur met hond

Voor een huisje in de natuur tijdens kerst hebben wij ook leuke vakantiehuisjes in het bos. Lekker met je partner, gezin of familie midden in de natuur genieten van de bossen, de rust en het knusse huisje. Ook voor de hond is het bos ideaal, je stapt het huisje uit en staat direct in het bos, lekker toch! Huur bijvoorbeeld een huisje op de Veluwe voor 2,3,4 of 5 personen met 1,2,3 of meer slaapkamers voor een weekendje of week vakantie met kerst!

Lastminute vakantiehuis kerstvakantie

Is het al bijna vakantie en wil je nog snel een huisje huren? Boek dan last minute. Met de beste lastminute aanbiedingen kun je vaak extra goedkoop een vakantiehuis huren. Ook kun je natuurlijk voor wat extra luxe en comfort kiezen voor dezelfde prijs! Ook met een last minute deal kun je een leuk huisje huren voor een heerlijke vakantie tijdens de kerstvakantie met hond.

bungalowspecials met hond