Je kunt hier een weekendje weg met hond Drenthe boeken.

Wie kiest voor een weekendje weg met hond Drenthe, maakt een goede keuze.  Met beschermde natuurgebieden als het Nationaal Park Drents-Friese Wold, Drentsche Aa, Dwingelerveld en De Hondsrug, zit u altijd goed.

roompot honden welkom banner

Drenthe biedt naast mooie natuurgebieden, bossen en heidevelden hondenbezitter veel ruimte. Nergens anders in Nederland is het zo ruim en mooi als in Drenthe. Een weekendje weg met hond Drenthe is leuk in alle jaargetijden. Ook in de herfst en winter is Drenthe mooi. Via deze sites kan je de mooiste vakantiehuisjes met hond Drenthe boeken. Ook voor een natuurhuisje Drenthe. Voor een onvergetelijk weekend met hond in Drenthe.

Particuliere vakantiehuisje voor weekendje weg met hond Drenthe.

Als je wilt genieten van optimale vrijheid, huur je een particulier vakantiehuisje Drenthe. Wij verhuren particuliere vakantiehuisjes Drenthe waar honden zijn toegestaan. Ook vakantiehuisjes met hond in de omgeving van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Als je een goedkoop weekend met hond Drenthe wilt boeken, biedt een particulier vakantiehuisje voordelen.  Particuliere huisjes zijn vaak goedkoper om te huren.


landal aanbiedingen banner

Natuur in Drenthe

Mooiste vakantiehuisjes voor weekendje met honden Drenthe.

Indien je een onvergetelijk weekend met je hond wilt beleven, kijk dan eens naar onze vakantiehuisjes in het Drents-Friese Wold. Hier vind je volop ruimte om met honden te wandelen en van de gevarieerde natuur te genieten.  Ook rond Dwingeloo en Ruinen vind je fantastisch gelegen vakantiehuisjes en uitgestrekte bossen en heidevelden.  Enkele aanraders:  4 persoons vakantiehuis in Westerveld ( Drents-Friese Wold ), 8 persoons vakantiehuis in Ruinen en 4 persoons honden bungalow in Westerveld.  Deze vakantiehuizen met grote tuin zijn ideaal voor een weekendje weg met hond Drenthe.

Vakantiehuisje Drenthe met omheinde tuin huren.

Behoefte aan rust? Als je gedurende je weekendje Drenthe van optimale rust wilt genieten, huur je bij voorkeur een vakantiehuisje Drenthe met omheinde tuin. Je kunt je hond dan lekker in de tuin laten rennen. Wel is het verstandig om de reviews van de huisjes met omheinde tuin goed te lezen.  De vermelde ervaringen van eerdere huurders zijn in de regel objectief en geven ook informatie over de omgeving. Zeker als de tuin goed afgesloten moet zijn, is het belangrijk de ervaringen van eerdere huurders goed te lezen. Hier vind je vakantiehuisjes met omheinde tuin in Drenthe.

Een vakantie met hond omheinde tuin Drenthe is natuurlijk heerlijk genieten van de prachtige Drentse natuur. Lekker voor een weekendje of vakantie met hond! Een heerlijk particulier huisje of bungalow huren in de bossen waar je de hond en kinderen in de tuin los kunt laten lopen omdat de tuin omheind is. Of ga natuurlijk voor een mooi vakantiehuis op een vakantie of bungalowpark:

weekendje weg met hond in Drenthe

Natuurhuisje Drenthe boeken voor weekendje uit met hond.

De ultieme vakantie met hond vier je in een natuurhuisje Drenthe. Natuurhuisjes liggen bijna altijd in de omgeving van natuurgebieden en soms zelfs midden in het bos of heideveld. Een natuurhuisje staat garant voor rust. Je vindt natuurhuisjes Drenthe onder andere rond De Drentsche Aa en Nationaal Park Dwingelderveld.  Als je in Nederland op zoek gaat naar natuurhuisjes kom je vaak in Drenthe, Friesland of Gelderland uit. In die provincies vind je relatief veel ongerepte natuur.  Meestal vind je in de omgeving van deze rustig gelegen vakantiehuisjes ook veel ruimte om te kunnen wandelen met honden. En dat maakt een weekendje weg met de hond extra speciaal.

Europarcs met hond banner

Je kunt verschillende huisjes midden in de natuur huren voor een weekendje weg of een lekkere vakantie midden in de natuur of aan de rand van het bos. Je kunt een huisje voor 2 personen huren maar ook voor 4,6 of 8 personen. Van een simpel huisje met beperkte faciliteiten tot een luxe natuurhuisje met sauna, hottub / jacuzzi of een open haard. Vindt hier een huisje met hond Drenthe.

Honden bungalow huren voor weekendje weg met hond Drenthe.

Het is via deze site ook mogelijk een honden bungalow Drenthe te huren. Je vindt honden bungalows meestal op bungalowparken in de bossen en dat is ook in Drenthe het geval. Bungalowparken met hond in Drenthe vind je onder andere in Dieverbrug ( Landgoed ’t Wildrijck ), in Borger ( Bospark Lunsbergen ) en Buitenplaats De Marke van Ruinen. Er zijn echter meer parken in Drenthe met hondenbungalows.

Weekendje weg met hond Drenthe - in de natuur

Ook voor een goedkoop weekendje met hond Drenthe, zijn honden bungalows geschikt. Je boekt al een honden bungalow Drenthe voor 2, 4 of 6 personen voor minder dan 200 euro per weekend.  Kijk ook eens naar onze last minute bungalows met hond in Drenthe en andere aanbiedingen.  Ideaal om een goedkoop weekend met je favoriete huisdier in Drenthe te boeken.

Vakantiepark Drenthe met hond huren.

Ben je op zoek naar een vakantiehuis op een vakantieperk met hond in Drenthe? Bij ons vind je mooie vakantiehuizen op een vakantiepark waar 1 of 2 honden welkom zijn. Kies bijvoorbeeld voor een bungalow, chalet of vakantiehuis bij diverse huisjes Roompot in Drenthe. Of een vakantiehuis landal in Drenthe. Op een vakantiepark is voor het hele gezin veel te beleven. Vaak is er een zwembad, speeltuin en animatie voor kinderen. Hoe leuk is het dat je samen met je gezin / familie of vrienden samen met een hond lekker kunt genieten van alle faciliteiten en voordelen die een vakantiepark te bieden heeft.


Weekendje weg met hond in Drenthe - Hunebedden

Vakantiehuis Drents-Friese Wold met hond

Het Drents-Friese Wold is een natuurgebied met veel bossen, heide, stuifzand en beekdalgraslanden en een populair gebied om heerlijk met de honden te fietsen of te wandelen. Huur een leuk vakantiehuis in of rond het Drents-Friese Wold voor 2,4,6 of 8 personen waar honden zijn toegestaan in bijvoorbeeld Appelscha, Smilde of Diever / Dieverbrug. Honden zijn in principe aangelijnd in dit gebied tenzij anders aangegeven, er zijn wel verschillende losloopgebieden.

Lastminute vakantiehuis Drenthe met hond

Op het laatste moment nog een weekend weg Drenthe met hond boeken? Voor een goedkope vakantie met hond in Drenthe kun je altijd kijken naar de beste last minute aanbiedingen. Zo kun je vaak tot 30% besparen door het boeken van een lastminute vakantiehuis. Er zijn vaak mooie vakantiehuizen voor een goede lastminute prijs te huur bij Landal of Roompot maar je kunt ook gaan voor een goedkoop particulier vakantiehuis waar ook honden welkom zijn.


bungalowspecials met hond