Honden welkom in vakantiehuisjes

In deze vakantiehuisjes zijn honden welkom.

Wie een weekendje met hond Brabant, Gelderland of Overijssel wil boeken, heeft al snel een vakantiehuisje gevonden waar 1, 2 of 3 honden welkom zijn. Anders is het in Groningen, Friesland en Flevoland waar wel huisjes te vinden zijn met hond maar waar in de regel maar 1 a 2 honden zijn toegestaan.

De beste bungalow deals voor het gezin tot 70% korting

Hetzelfde geldt voor particuliere vakantiehuisjes met hond. In de meeste particulier vakantiehuisjes met hond zijn tot 4 huisdieren welkom terwijl op hondenbungalow op bungalowparken maar 1 á 2 honden welkom zijn. Conclusie, in de ene provincie van Nederland is het eenvoudiger een weekend met meerdere honden te boeken dan in de andere. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld een weekendje met hond in de Ardennen, Belgische Kust, Frankrijk, Luxemburg of Duitsland.

Waar vind je huisjes waar honden echt welkom zijn?

De betere honden vakantiehuizen liggen aan zee of in de bossen en zijn hondvriendelijk ingericht. Ze hebben een grote tuin waar de hond lekker kan rennen en spelen en soms is de tuin geheel omheind. Als je een vakantiehuisje met afgesloten tuin in Nederland boekt, controleer dan wel wat de prijzen zijn. Want bij een vakantie met hond in Nederland zijn honden meestal niet gratis. In de omgeving van deze honden vakantiehuisjes zijn voldoende vakantie mogelijkheden en als het vakantiehuisje met hond aan de kust ligt, zijn honden op het strand welkom. Kortom, de betere honden vakantiehuisjes onderscheiden zich op meerdere factoren. Je kunt hier een vakantiehuisje in Nederland huren waar de hond echt welkom is.

Vakantiehuisje met hond aan Nederlandse Kust huren

Veel hondenbezitters boeken bij voorkeur hun weekendje met hond Nederland aan de kust. Aan de Nederlandse Kust vindt je talloze vakantieparken waar honden toegestaan zijn maar je vindt er ook veel particuliere vakantiehuisjes. Voor een goedkoop weekendje met hond aan zee boek je een huisje of bungalow op een last minute bungalowpark. Voor een vrijstaand vakantiehuisje met optimale privacy en misschien wel uitzicht op zee, voldoet een particulier huisje aan zee meestal beter.

Vaak is zo een huisje wat luxer, ruimer van opzet en méér geschikt voor een verblijf met honden. Kortom, ben je op zoek naar een weekendje met hond en optimale privacy, boek dan een particulier vakantiehuisje met hond aan zee of in de bossen .Hier zijn honden echt welkom.