Weekendje weg met hond voor 10 personen

Weekendje weg met hond voor 10 personen boeken

Boek hier een weekendje weg met hond voor 10 personen. Met 10 personen op vakantie naar Nederland, België of ergens anders in Europa. Je kunt een weekendje met de hond naar de kust gaan, maar ook kan je een vakantiehuis midden in de bossen huren. Van luxe villa’s voor 10 personen tot knusse, maar gezellige vakantiehuizen voor 10 personen. Boek een 10 persoons vakantiehuis op een vakantiepark of ga voor een particuliere accommodatie voor 10 personen.

roompot honden welkom banner


Met familie een weekendje weg met hond voor 10 personen

Je kunt op vakantie met de familie. Boek een vakantiehuis voor 10 personen in een accommodatie waar je ook huisdieren mee naartoe mag nemen. Een weekendje weg met hond voor 10 personen met de hele familie kan bijvoorbeeld in Zeeland, Drenthe, de Veluwe of op de Ardennen. Ga op vakantie met de familie naar een vakantiepark, ideaal voor de kinderen die meegaan.


Met 10 personen een vakantiehuis in de natuur boeken

10 persoons vakantiehuizen kunnnen midden in de natuur gelegen zijn. Vakantiehuizen in de natuur zijn ideaal als je tot rust wilt komen, of als je veel wandelingen wilt maken. Vaak heb je bij deze huizen veel privacy omdat je meestal geen directe buren hebt. Maak mooie wandelingen of fietstochten in de omgeving van je vakantiehuis. Je kunt bijvoorbeeld ook een dagje picknicken in het bos.


vakantie met grote groep in de natuur

Een bungalow voor een weekendje weg met hond 10 personen

Huur een groepsbungalow voor 10 personen waar ook honden welkom zijn. Je kunt een bungalow bij Landal-Greenparks boeken maar je kan ook gaan voor een particuliere bungalow. Een weekendje weg met hond voor 10 personen in een bungalow met sauna en omheinde tuin. Ga je met kleine kinderen op vakantie? Boek een 10 persoons bungalow met speeltoestellen.

Europarcs met hond banner


op een vakantiepark een 10 persoons vakantiehuis huren

Als je een weekendje weg wilt met 10 personen kan je ervoor kiezen om een vakantiehuis op een vakantiepark te huren. Er zijn veel vakantieparken die 10 persoons vakantieverblijven aanbieden, zoals Roompot, Landal-Greenparks, Dormio en Europarcs. Veel vakantieparken hebben faciliteiten zoals een zwembad, restaurant en een animatieteam.


Weekendje weg met hond voor 10 personen aan zee

Aan zee zijn er veel mooie vakantiehuizen voor 10 personen waar je ook je hond mee naartoe mag nemen. Boek een accommodatie aan de Nederlandse, Belgische of Franse kust. Met 10 personen naar een vakantiepark aan de kust of een particulier vakantiehuis voor 10 personen aan zee, er is genoeg aanbod! Boek bijvoorbeeld een weekendje weg met hond voor 10 personen aan zee in Nieuwvliet-Bad.


Vriendenweekend groepsfoto

Luxe weekendje weg met hond voor 10 personen

Een luxe vakantiehuis voor 10 personen voor een weekendje weg met hond vind je hier. Of je nu een bubbelbad, sauna of privé zwembad bij je vakantiehuis wilt, er zijn genoeg opties. Ga voor een luxe 10 persoons villa met sauna of boek een vakantiehuis met bubbelbad in de natuur. Een weekendje weg met hond voor 10 personen met luxe faciliteiten boek je hier.


bungalowspecials met hond