Goedkope bungalow voor een weekendje weg met hond

Boek hier een goedkope bungalow voor een weekendje weg met hond

Je kunt hier een goedkope bungalow boeken voor een weekendje weg met je hond. Een goedkope bungalow voor 2, 4 of 6 personen kan je boeken, maar ook kan je kiezen voor een grote bungalow voor 10 personen. Een goedkope bungalow betekend zeker niet dat er weinig faciliteiten hoeven te zijn bij het huisje, er zijn genoeg goedkope bungalows voor een weekendje weg met een sauna in het verblijf.

roompot honden welkom banner

Goedkope bungalow op een vakantiepark

Als je goedkoop op vakantie wilt kan je een goedkope bungalow op een vakantiepark boeken. Een vakantiepark is over het algemeen iets duurder dan een particulier vakantiehuis, maar er zitten vaak wel meer faciliteiten bij, zoals een zwembad op het vakantiepark. Je kunt gaan voor een bungalow op een vakantiepark in Nederland of België. In bijna al deze goedkope bungalows zijn 2 huisdieren toegestaan. Boek bijvoorbeeld een goedkope bungalow op een vakantiepark in Drenthe.

landal aanbiedingen banner


In de natuur een goedkope bungalow huren

Wil je op vakantie en even bijkomen van het drukke en stressvolle leven? Huur een goedkope bungalow midden in de natuur. Je kunt bijvoorbeeld een goedkope bungalow in Drenthe, de Ardennen of op de Veluwe boeken. Bungalows in de natuur liggen vaak redelijk afgelegen, waardoor je heerlijke rust hebt bij je vakantieverblijf. Maak mooie wandelingen met je hond in de natuurgebieden rondom je bungalow. Je kunt ook je fiets meenemen om mooie fietstochten te maken.


fietsen in de natuur met hond

Een goedkope bungalow in Nederland waar je hond mee naartoe mag

In Nederland zijn veel goedkope bungalows waaruit je kunt kiezen. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een goedkope bungalow aan de Nederlandse kust, maar ook kan je een bungalow midden in de bossen huren. Bij alle vakantiehuizen die wij aanbieden zijn honden toegestaan. Boek een goedkope bungalow in Nederland met omheinde tuin, vaatwasser en wasmachine. Als je met je kinderen op vakantie gaat kan je zoeken naar bungalows met speeltoestellen in de tuin.


Europarcs met hond banner

Goedkope bungalow waar je 2 huisdieren mee naartoe mag nemen

Wie 2 huisdieren heeft en ze allebei graag mee wilt op vakantie is hier op de juiste plek. Wij hebben een mooie selectie aan goedkope bungalows waar 2 huisdieren welkom zijn. Of je nu een particuliere bungalow wilt huren, of een bungalow op een vakantiepark, er is genoeg geschikt aanbod. Een bungalow dicht bij het strand is ideaal, voor als je wandelingen in de duinen wilt maken met je huisdier. Je kunt ook met oud en nieuw een goedkope bungalow boeken, die afgelegen ligt van grote steden, zodat je honden minder last hebben van overlast door vuurwerk.


Een sauna bij een goedkope bungalow voor 4 personen

Een goedkope bungalow betekend niet meteen dat er geen luxe faciliteiten aanwezig kunnen zijn. Je kunt bijvoorbeeld prima een goedkope 4 persoons bungalow huren met een sauna in het verblijf. Ook zijn er genoeg goedkope opties voor bungalows met een open haard. In deze bungalows kan je heerlijk tot rust komen na bijvoorbeeld een lage wandeling met je hond, genieten dus!


In de sauna op vakantie

Last minute een goedkope bungalow voor een weekendje weg boeken

Bungalows zijn last minute meestal het goedkoopst, je kan dus goedkoop last minute een weekendje weg in een bungalow boeken. Ga last minute voor een goedkope bungalow bij Roompot of Landal-Greenparks. Last minute een goedkope 6 persoons bungalow met 2 badkamers met ligbad. Je kunt ook goedkoop last minute een familieweekend accommodatie boeken.


bungalowspecials met hond