Met 10 personen een weekendje weg met hond

Met 10 personen een weekendje weg met hond boeken

Je kunt met 10 personen en je huisdier op vakantie. Vind hier een mooie selectie vakantiehuizen voor 10 personen waar ook je hond welkom is. Ga een weekendje weg met hond voor 10 personen in Nederland of België. Lekker ontspannen aan de kust of ga richting een bosrijk gebied, om mooie wandelingen te maken met de hele familie. Een luxe 10 persoons vakantiehuis met bubbelbad en open haard boek je hier.

roompot honden welkom banner


Een weekendje weg met hond voor 10 personen in het bos

Je kunt een vakantiehuis in het bos boeken voor 10 personen. In het bos liggen vaak mooie vakantiehuizen waar je hond ook welkom is. Huur fietsen en maak mooie fietstochten, maar je kan natuurlijk ook gewoon wandelen door het bos. Je hebt de keuze tussen een accommodatie op een vakantiepark en een particulier vakantiehuis. Met 10 personen kan je ook last minute een vakantiehuis in het bos boeken.


Met 10 personen een weekendje weg met hond in Nederland

In Nederland zijn veel vakantiehuizen waar je met 10 personen terecht kunt. Een vakantiehuis voor 10 personen in Zuid-Holland, Zeeland of Gelderland. In de meeste accommodaties voor 10 personen zijn 1 of 2 honden welkom, maar in sommige vakantiehuizen zijn er ook 3 of 4 honden toegestaan. Ga voor een weekendje weg met hond voor 10 personen aan zee of in het bos.


Wandelen in het bos in Nederland

In België een vakantiehuis voor 10 personen boeken waar je hond welkom is

Een weekendje weg met hond voor 10 personen in België boek je hier. Een luxe vakantiehuis in België voor 10 personen met bubbelbad en open haard vindt je hier. Je kunt een weekendje weg naar een vakantiepark in België maar ook kan je een particulier vakantiehuis voor 10 personen boeken. Op een vakantiepark zijn vaak veel faciliteiten zoals een zwembad. Met 10 personen een weekendje weg met hond vindt je hier.

Europarcs met hond banner


Weekendje weg met hond voor 10 personen op een vakantiepark

Er zijn een aantal vakantieparken met accommodaties voor 10 personen. Ga voor een vakantiepark aan zee of in het bos. Vaak zitten er veel faciliteiten op deze parken, zoals een zwembad, speeltuinen en een restaurant. Maak mooie fiets- of wandeltochten samen met je hond en ontdek de omgeving rondom het vakantiepark. Boek bijvoorbeeld een luxe vakantiehuis op een vakantiepark met een open haard, omheinde tuin en ligbad bij de accommodatie.


met 2 honden een weekendje weg met 10 personen

Met 2 honden kan je ook op vakantie met een grote groep. Ga bijvoorbeeld met 10 personen en 2 honden naar België, Frankrijk of Duitsland. Ook kan je gewoon in Nederland een accommodatie boeken. Met 2 honden is het handig om een accommodatie met omheinde tuin te hebben, dan kunnen je honden niet zomaar uit de tuin lopen. Voor een luxe vakantiehuis voor 10 personen wil je natuurlijk een sauna en open haard in je verblijf.


Met honden lopen op strand

Een weekendje weg met hond voor 10 personen aan zee

Aan zee is een heerlijke locatie om een vakantiehuis voor 10 personen te boeken. Huur een 10 persoons vakantiehuis in de duinen of ga voor een huis die iets verder van het strand vandaan ligt. Er zijn altijd leuke tentjes op het strand waar je kan eten en de dorpjes zijn vaak heel gezellig. Ook kan je mooie wandelingen door de duinen maken samen met je huisdier. Last minute een weekendje weg met hond voor 10 personen aan zee is ook zeker een optie.


bungalowspecials met hond