Limburg

Limburg, weekendje weg met hond.
Wie een weekend met de hond binnen Nederland wil boeken en de voorkeur heeft voor Zuid-Nederland, kan kiezen voor een weekendje Zuid-Limburg. Plaatsjes zoals Valkenburg en Gulpen spreken natuurlijk tot de verbeelding maar een weekendje met hond in Arcen of Epen is ook aantrekkelijk. Je kunt via deze site een vakantiehuisje met hond Zuid-Limburg voor 2, 4 of 6 personen huren maar een 10 of 12 persoons vakantiehuis Limburg is ook mogelijk.

Zoek hier een vakantiehuisje met hond Zuid-Limburg

Lees meer...

Hoeveel honden zijn er welkom in uw vakantiehuis in Limburg?
Het is afhankelijk van het vakantiehuis hoeveel huisdieren er welkom zijn. In het ene vakantiehuis zijn 1 of 2 honden welkom terwijl in het andere huis maar liefst 3 of 4 honden toegestaan zijn. Indien u een weekendje met hond in Nederland of België bij ons boekt, ziet u per huisje of hondenbungalow staan hoeveel huisdieren er in de accommodatie toegelaten worden.

Overzicht vakantieparken met hond Limburg

Weekendje weg met hond op vakantiepark zuiden Nederland boeken.
Je vindt de mooiste vakantieparken in het zuiden van het land. Enkele aantrekkelijke vakantieparken voor een verblijf met hond in Limburg zijn buitenhof De Leisert in Roggel en Center Parcs het Heijderbos. Maar er zijn nog een 20 vakantieparken in Zuid-Nederland welke ideaal zijn voor een lang weekend met de hond.Je kunt op deze parken ook een midweek met hond boeken. Met wat geluk kan je zelfs een last minute boeken.

Bekijk hier direct alle beschikbare huisjes in Limburg.

Resultaat 1–16 van de 46 resultaten wordt getoond