Weekendje weg met hond Paasvakantie

Tips en ideeën om een weekendje met hond in de Paasvakantie te boeken

In de Paasvakantie er een paar dagen met de hond tussen uit? Deze tips helpen je een goedkoop weekendje met hond voor de Paasvakantie te vinden. Boek een hondenbungalow, een huisje op een vakantiepark in het bos of een vakantiehuisje midden in de natuur. Even lekker weg met pasen!

roompot honden welkom banner

Boek voor de Paasvakantie een huisje met hond bij een Roompot Vakantiepark

Roompot heeft in Nederland een groot aantal vakantieparken waar huisdieren welkom zijn. In deze parken zijn per accommodatie 2 huisdieren welkom. Roompot heeft voor de Paasvakantie weer interessante aanbiedingen. Wat dacht je van het huren van een bungalow met hond op een vakantiepark met hond aan zee? Of een weekendje weg me de hond op de Veluwe of Drenthe?

In de Paasvakantie een huisje in de natuur huren

In de natuur voelt iedereen zich thuis. Nederland én België hebben fantastische natuurgebieden. Wat dacht je van een weekend met hond tijdens Pasen in het Drents-Friese Wold of de Achterhoek? of wat dacht je van een weekendje wet met de hond in Belgisch-Limburg? Huur een huisje midden in de natuur met hond en geniet van bos, strand of duinen. Een weekendje Waddeneilanden boeken is met Pasen ook niet verkeer.

landal aanbiedingen banner
Europarcs met hond banner

Met Pasen een hondenbungalow bij Landal GreenParks boeken

Wil je met je hond in een echte hondenbungalow verblijven? Landal GreenParks weet wat een fijne vakantie met hond is. Op diverse parken in Nederland en Duitsland verhuren ze hondenbungalows met hondenmand, bench en veel meer. Op deze parken vind je meestal honden douches met warm water, speelterrein voor de honden en soms zelfs een hondenvijver. Dat wordt genieten! Op de parken van Landal zijn meestal per huisje 2 honden welkom.

Vakantie met hond en corona

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor uitjes met de hond tijdens Pasen. Zo zijn honden vakantieparken soms maar gedeeltelijk open of zijn bepaalde voorzieningen op het park tijdelijk niet toegankelijk. Lees wat corona op het park betekent voor je een weekend met de hond op een vakantiepark boekt. Op de website van het vakantiepark staat vermeld welke maatrelen er genomen zijn in verband met coronavirus.

bungalowspecials met hond