Midweek weg met hond

Een midweek weg met hond?

Wij hebben leuke vakantiehuizen die je kunt boeken voor een goedkope midweek weg met hond. Samen met de hond en je partner, gezin of familie genieten van een heerlijk midweekje weg! Bekijk direct al onze vakantiehuisjes die je een midweek kunt huren.

Midweek Texel met hond

Op Texel zijn honden van harte welkom. Op het strand mag de hond op de meeste plaatsen gewoon komen en door de vele bossen en natuur die Texel te bieden heeft is de omgeving ook perfect voor een heerlijke vakantie op Texel. Op onze website vind je goedkope vakantiehuizen op Texel in onder andere de Cocksdorp (waar ook de vuurtoren van Texel staat), De Koog, De Krim en rond het nationaal park duinen van Texel waar ook honden welkom zijn. In dit gebied vind je tevens hele leuke wandel en fietsroutes door het gebied en langs het duingebied van Texel.

Midweek weg Zeeland

In Zeeland kun je een heerlijk goedkope vakantiehuis huren voor een midweek weg met hond in Zeeland. Je vindt in Zeeland lange en brede stranden en een prachtige natuur voor lange wandelingen. Aan het Noordzeestrand kan de hond heerlijk rennen en ravotten of een duik in zee nemen tijdens het wandelen langs het strand. Ook voor een luxe vakantiehuis met hond kun je bij ons terecht. Huur een leuk huisje waar 1 of 2 honden zijn toegestaan op een vakantiepark met binnenzwembad en buitenzwembad en ook nog eens dicht bij het strand, of ga voor een particulier luxe vakantiehuis met sauna, jacuzzi en hottub en waar tevens honden zijn toegestaan. Binnen ons gevarieerd aanbod zit vast een leuk vakantiehuis die voldoet aan jouw wensen en waar je ook je hond mee naar toe kunt nemen.

Uitwaaien en wandelen aan zee

Een midweek weg naar zee? In Nederland kun je langs de kust heerlijk vakantie houden met een hond. Of het nu gaat om een weekendje, midweek of volledige week(en) in de meivakantie, herfstvakantie of de kerstvakantie, je kunt eigenlijk in elke periode van het jaar samen met je hond op vakantie aan zee. Zeeland is erg populair maar je kunt natuurlijk ook naar andere mooie badplaatsen aan de kust zoals Zandvoort, Scheveningen, Katwijk, Noordwijk, Bergen aan zee, Egmond aan zee, Schoorl of  Julianadorp aan Zee. In ons aanbod huisjes kun je verschillende vakantiehuizen, chalets, bungalows of een villa huren aan zee waar honden toegestaan zijn.

2 honden of meer een midweek weg

Als je met meerdere honden op vakantie gaat kan het wel eens lastig zijn om een huisje met hond te huren voor 2,3,4 of 5 honden. Op vakantieparken van bijvoorbeeld Roompot en Landal zijn in de meeste gevallen 1 of  2 honden welkom. Wel zijn er in een particulier vakantiehuis soms meer dan 2 honden welkom.

Midweek weg met hond

 

Last minute

Nog niet geboekt en toch nog snel een midweek op vakantie? Boek dan een lastminute aanbieding voor een midweek vakantie met hond. Met de last minute aanbiedingen kun je vaak extra goedkoop boeken. Wel is het vertrek vaak binnen enkele dagen tot 2 weken.