Drenthe

Huisje met hond in Drenthe huren?
Een huisje in Drenthe huren voor een weekendje weg met hond? Wie een weekendje met hond in Noord-Nederland wil boeken en van uitgestrekte bossen houdt, boekt een weekendje met hond in Drenthe. Op deze site vind je de mooiste honden vakantiehuisjes van heel Drenthe. je vindt bij ons ook natuurhuisjes met hond en vakantieparken midden in de bossen. Allemaal voor een fantastisch weekend met de hond.

Bekijk hier alle beschikbare huisjes.

Lees meer...

Natuurhuisje in Drenthe huren?
Een natuurhuisje met hond in Drenthe boeken? Als je op zoek bent naar een rustig gelegen vakantiehuisje en dan ook nog eens midden in de natuur, moet je een natuurhuisje Drenthe huren. Hier vind je niet alleen rust, veel groen en ruimte, de meeste natuurhuisjes in Drenthe zijn goed geschikt voor ee vakantie of weekendje weg met de hond in Nederland. Huur bijvoorbeeld een huisje met hond in Norg, Dwingeloo of Exloo en ontdek dat de schoonheid van de Nederlandse natuur onovertroffen is. Je kunt bij ons ook een honden bungalow of chalet in Drenthe huren.

Bekijk hier direct alle beschikbare natuurhuisjes.

Ook hebben we huisjes op een vakantiepark waar 1 of 2 honden zijn toegestaan. Maar er zijn ook particuliere vakantiehuizen en hondenbungalows waar 3 of 4 honden welkom zijn. Ga voor een vakantie met hond Drenthe.

Bekijk hier alle beschikbare Landal bungalows
Bekijk hier alle beschikbare Roompot huisjes.

Resultaat 1–16 van de 84 resultaten wordt getoond