Weekendje weg met hond in een luxe vakantiehuis

Een weekendje weg met hond in een luxe vakantiehuis boeken

Je kunt een weekendje weg met hond in een luxe vakantiehuis boeken. Een luxe vakantiehuis in Nederland of België waar je hond ook welkom is. Boek een weekendje weg met hond in een villa voor een onvergetelijke vakantie. Of je nu een vakantiehuis aan zee wilt of een huisje in het bos, er is genoeg keus!

roompot honden welkom banner

Weekendje weg met hond in een luxe vakantiehuis in Nederland

Je kunt een weekendje weg met hond in een luxe vakantiehuis boeken. In Nederland zijn er veel vakantiehuizen waar huisdieren toegestaan zijn. Zo kan je bijvoorbeeld een huisje in Drenthe of op de Veluwe boeken, maar je kan ook in een kustregio op vakantie. Een luxe huisje aan zee in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland of op de Waddeneilanden.

Een villa voor een weekendje weg met hond

Je kunt een villa boeken als je een weekendje met je hond weg wilt. Of je nu een villa wilt met je gezin of met de hele familie, er is altijd een villa die bij jou wensen past! Boek een 4, 6 of 8 persoons villa met luxe faciliteiten zoals een open haard en zwembad.

landal aanbiedingen banner

Een sauna en bubbelbad in je luxe vakantiehuis

Een weekendje weg met hond in een luxe vakantiehuis met veel faciliteiten. In veel luxe vakantiehuizen zitten faciliteiten zoals een sauna en bubbelbad. Een sauna en bubbelbad zijn ideaal om even bij te komen na een lange en intensieve dag, bijvoorbeeld na een lange wandeling met de hond.

Weekendje weg met hond in een luxe vakantiehuis in België

In België kan je een luxe vakantiehuis met hond huren. Je kunt bijvoorbeeld een vakantie met hond Ardennen in een luxe vakantiehuis boeken. Ook in West-Vlaanderen zijn veel mooie accommodaties te vinden. Een luxe huisje in België met 3 of 4 badkamers.

Aan de kust een weekendje weg met hond in een luxe vakantiehuis

Je kunt een weekendje weg met hond in een luxe vakantiehuis aan de kust boeken. Een luxe vakantiehuis aan de Nederlandse, Franse of Belgische kust. Sommige vakantiehuizen liggen in de duinen. Een weekendje weg met hond aan zee voor 4 personen. Maak mooie strandwandelingen met je hond.

Europarcs met hond banner

Weekendje weg met hond in een luxe vakantiehuis op een vakantiepark

Je kunt ervoor kiezen om een weekendje weg met hond in een luxe vakantiehuis op een vakantiepark te boeken. Je hebt de keuze tussen een particuliere accommodatie en een huisje op een vakantiepark. Veel vakantieparken hebben speeltoestellen en een zwembad op het park.

2 Honden mee naar een luxe vakantiehuis

Met 2 huisdieren op vakantie? Ga voor een weekendje weg met 2 honden in een luxe vakantiehuis. Veel vakantiehuizen hebben een maximum aantal huisdieren die de accommodatie in mogen. Vind hier een selectie vakantiehuizen waar minimaal 2 honden toegestaan zijn.

Last minute weekendje weg met hond in een luxe vakantiehuis

Is de weersvoorspelling opeens heel erg goed en wil je er even tussenuit? Boek een last minute weekendje weg met hond in een luxe vakantiehuis. Een luxe accommodatie met 4 badkamers, sauna en open haard. Last minute vakantiehuizen zijn vaak ook iets goedkoper dan wanneer je ver van tevoren boekt.

In het bos een luxe vakantiehuis huren

Als je met je hond op vakantie gaat is het leuk om wandelingen samen met je hond te maken. Bosrijke gebieden zijn hier perfect voor. Ga voor een luxe vakantiehuis midden in het bos, voor een onvergetelijke vakantie voor jou en voor je hond. Een weekendje weg met hond in een luxe vakantiehuis boek je hier.

bungalowspecials met hond