Weekendje weg met hond in de Ardennen

Weekendje weg met hond in de Ardennen boeken

Boek hier een weekendje weg met hond in de Ardennen. Vakantiehuizen in de Ardennen vindt je hier. Of je nu een vakantiehuis op een vakantiepark boekt of gaat voor een particulier huisje in de Ardennen, er is genoeg keuze. Een bungalow, villa of een chalet in de Ardennen. Je kunt gaan voor een mooie accommodatie midden in de natuur.

roompot honden welkom banner

met 2 honden een weekendje weg naar de Ardennen

2 Honden die je graag mee wilt op vakantie? Hier vindt je vakantiehuizen in de Ardennen waar je 2 huisdieren mee naartoe kunt nemen. Een vakantiehuis in Durbuy, Spa, Noiseux of ergens anders in de Ardennen. Je kunt bijvoorbeeld een vakantiehuis bij Center Parcs huren. Een vakantiehuis waar je 2 honden mee naartoe kunt nemen met omheinde tuin, bubbelbad of buitenhaard.

In de Ardennen een vakantiehuis op een vakantiepark huren

Een vakantiepark in de Ardennen met vakantiehuizen voor 2, 4, 6 of 8 personen. Je kunt een vakantiehuis bij Landal-Greenparks, Roompot of Center Parcs boeken. Ook zijn er vakantiehuizen in de Ardennen op een kleinschalig vakantiepark. Veel vakantieparken hebben een zwembad op het vakantiepark. Als je met kinderen op vakantie gaat kan je een vakantiehuis huren met speeltoestellen.

landal aanbiedingen banner

Familieweekend accommodatie in de Ardennen

Met de familie op vakantie? Boek een familieweekend accommodatie in de Ardennen. Met 8, 10, 12 of 14 personen naar een familieweekend accommodatie in de Ardennen. Je kunt een groot vakantiehuis met meerdere badkamers en veel slaapkamers boeken. Ga bijvoorbeeld voor een familieweekend accommodatie met 4 badkamers.

Weekendje weg met hond in de Ardennen midden in het bos

Een weekendje weg met hond in de Ardennen kan midden in het bos. Met je gezin, familie of vrienden naar een vakantiehuis midden in het bos. Maak mooie wandelingen en fietstochten samen met je hond. Na een lange dag kan je uitrusten en bijkomen in de sauna of bij de open haard. Boek een vakantiehuis in het bos in de zomervakantie, meivakantie of in het laagseizoen.

Mooie wandelingen maken samen met je hond in de Ardennen

In de Ardennen is heel veel mooie natuur. Door deze natuur kan je met je hond wandelen of fietsen. Maak een mooie wandeling met de kinderen en je hond. Soms zijn er speeltoestellen aan de rand van het bos, dat is leuk voor de kinderen. Je kunt korte of lange wandelingen maken in de Ardennen, er is voor ieder wat wils.

Europarcs met hond banner

Luxe weekendje weg met hond in de Ardennen

Een luxe weekendje weg met hond in de Ardennen boek je hier. Een bungalow of villa in de Ardennen voor 4, 6 of 8 personen. Er zijn veel luxe faciliteiten die bij vakantiehuizen zitten zoals een privé zwembad, bubbelbad of sauna. Een vakantiehuis in de Ardennen met 2 of 3 badkamers. Een luxe vakantiehuis waar je hond welkom is in Ciney, La Roche en Ardennen of Stavelot.

Een bungalow in de Ardennen voor met je hond

Als je op vakantie wilt met je hond kan je een bungalow in de Ardennen boeken. Er zijn ook een aantal hondenbungalows in de Ardennen die speciaal voor mensen zijn ingericht die een hond mee willen op vakantie. Ga bijvoorbeeld voor een 6 persoons bungalow in de Ardennen met omheinde tuin.

Een midweek weg naar de Ardennen met je hond

Als je vakantie hebt hoef je niet perse in het weekend weg, je kunt ook een midweek weg naar de Ardennen. Samen met je hond een midweek of weekje weg naar de Ardennen. Boek bijvoorbeeld een particulier vakantiehuis in de Ardennen voor een midweek. Een midweek weg naar een vakantiehuis in de Ardennen met 4 slaapkamers.

Met kinderen een weekendje weg met hond in de Ardennen

Een weekendje weg met hond in de Ardennen waar ook de kinderen mee naartoe gaan. Als je met kinderen op vakantie gaat is het belangrijk dat er genoeg vermaak is voor hun. zo kan je een weekendje weg met hond in de Ardennen met een zwembad op het vakantiepark boeken. Soms zitten er ook speeltoestellen bij het vakantiehuis zoals een glijbaan, schommel of zandbak.

bungalowspecials met hond