Weekendje weg Drenthe met hond

Boek hier een weekendje weg naar Drenthe met hond.

Een weekendje weg? Boek hier een weekendje weg Drenthe met hond. Drenthe heeft prachtige natuurgebieden en mooie luxe huisjes. Ook kan je een goedkoop vakantiehuis in Drenthe huren.

roompot honden welkom banner

Of je nu een actieve vakantie wilt en veel steden wilt bezoeken, of een relax vakantie door de hele dag bij het zwembad te liggen, in Drenthe is voor ieder wat wils. Boek een weekendje weg Drenthe met hond voor 4, 6 of 8 personen.

Vakantiehuis Drenthe met 2 honden.

Je kunt ook een weekendje weg Drenthe met 2 honden boeken. In al onze vakantiehuizen is minimaal 1 hond welkom, maar in alle huisjes in deze rubriek zijn minimaal 2 huisdieren welkom. Ga voor een vakantiehuis Drenthe met 2 honden in Ees, Exloo, Ruinen of Norg. Je kunt met je honden mooie wandelingen maken door de natuur in Drenthe. Ook zijn er veel fietsroutes in Drenthe.

landal aanbiedingen banner

Weekendje weg met hond in de natuur

Goedkoop weekendje weg Drenthe met hond.

Een goedkope accommodatie huren> Boek hier een goedkoop weekendje weg Drenthe met hond. Vaak zijn particuliere vakantiehuizen goedkoper dan vakantiehuizen op een vakantiepark. Particuliere vakantiehuizen in Drenthe liggen vaak ook meer afgelegen en je hebt dus meer privacy. Huisjes in Drenthe zijn meestal ook goedkoper als je ze last minute boekt, maar let op: vaak is er maar weinig beschikbaar als je last minute een vakantie wilt boeken.

Huisje in de natuur in Drenthe.

Als je naar Drenthe op vakantie gaat kan je een huisje in de natuur huren. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis Drenthe midden in het bos. Dan kan je een mooie ochtendwandeling maken met je hond. In het bos vind je vakantiehuizen voor 2 of 4 personen maar ook accommodaties voor 8 of 10 personen. Ga bijvoorbeeld met je familie naar een vakantiehuis Drenthe.

Weekendje weg Drenthe met hond in een boerderij.

In Drenthe kan je een boerderij huren. Vaak zit je met andere gasten op het terrein van de boerderij maar je kan er ook voor kiezen om een vakantiehuis op boerderij te huren met privé tuin. Je kunt een luxe boerderij met sauna, privé zwembad en omheinde tuin huren. Een weekendje weg Drenthe met hond op een boerderij boek je hier.

Europarcs met hond banner

vakantieboerderij minitractor

Ook midweek Drenthe met hond.

Toch geen weekendje weg Drenthe met hond? Je kunt ook kiezen voor een midweek met hond Drenthe. Een midweek is meestal 1 dag langer en de huizen zijn soms doordeweeks goedkoper. Je kunt kiezen voor een huisje in Drenthe op een vakantiepark of voor een particuliere accommodatie in Drenthe. Ga je in de wintermaanden? Neem dan een verblijf met open haard en bubbelbad. Lekker genieten bij de open haard en in het bubbelbad met een wijntje.

Weekendje weg Drenthe met hond voor 4 personen.

Vind hier accommodaties voor met je gezin of voor 2 koppels. Vakantiehuizen voor 4 personen in Drenthe boek je hier. De mooiste vakantiehuizen in Drenthe voor 4 personen vind je onder andere in Amen, Gasselte, Hooghalen of Meppen. Een 4 persoons vakantieverblijf huur je bijvoorbeeld via Landal-Greenparks of Roompot. Met meerdere huisdieren op vakantie? Kijk eens naar onze huisjes in Drenthe waar 2, 3 of 4 huisdieren toegestaan zijn.


weekendje weg Drenthe met hond - wandelen in Drenthe

Weekendje weg Drenthe met hond en met kinderen.

Als je met kleine kinderen op vakantie gaat zijn er altijd faciliteiten nodig voor die kinderen. Denk aan een speelveld en een glijbaan. Vind hier vakantiehuizen in Drenthe met speeltoestellen zoals een glijbaan, zandbak, schommel en speeltuinen. Ook zijn er bij sommige huisjes een voetbalveld of tafelvoetbaltafel. Op sommige vakantieparken is ook een zwembad waar je kind zich uitstekend kan vermaken.

Bungalowpark Drenthe met hond.

Als je een huisje op een vakantiepark in Drenthe wilt huren dan kan je kiezen voor een bungalowpark in Drenthe. Mooie bungalows voor 4, 6 of 8 personen. Boek een bungalow Drenthe in de natuur of aan het water. Een weekendje weg Drenthe met hond in een bungalow boek je hier. Je kunt ook last minute een vakantiehuis op camping de norgerberg boeken.

bungalowspecials met hond