Weekendje weg met hond in de zomervakantie

Weekendje weg met hond in de zomervakantie.

Je kunt een weekendje weg met hond in de zomervakantie boeken. Bij warm weer kan je een weekendje aan zee of aan het water boeken, maar je kunt ook een vakantiehuis in de bossen huren. Want ook daar hebben we huisjes waar de hond welkom is. Maak met je hond heerlijke wandelingen door de duinen of in de natuur. Je kunt kiezen voor een particulier vakantiehuis voor in de zomervakantie of een vakantiehuis op een vakantiepark. Een weekendje weg met hond in de zomervakantie in Nederland, België of Frankrijk.

Weekendje weg in de zomervakantie met 2 honden.

In al onze huisjes is 1 hond toegestaan, maar in sommige verblijven zijn ook 2 of 3 honden welkom. Bij vakantieparken zijn meestal 2 huisdieren toegestaan. Boek bijvoorbeeld een hondenbungalow in de zomervakantie met hondenmand, aanlegsteiger en trampoline. Huur een huisje met 2 honden in Drenthe, Zeeland, West-Vlaanderen of op de Veluwe.

Vakantiehuis in Frankrijk, België of Duitsland.

Een huisje in het buitenland boeken? Kijk eens naar onze accommodaties in Frankrijk, Duitsland of België. Een weekendje weg in de zomervakantie aan de Franse of Belgische kust. In de zomervakantie kan je een appartement, villa, bungalow of chalet met hond huren. Bekijk ook eens onze vakantiehuisjes in Frankrijk met omheinde tuin, bar of terras.

Vakantiehuis met privé zwembad in de zomervakantie.

Je kunt een vakantiehuis met privé zwembad in de zomervakantie boeken. Als het goed weer is kan je heerlijk afkoelen in je privé buitenzwembad. Voor meer privacy kan je ook een huisje met omheinde tuin met privé buitenzwembad huren. Als je twijfelt wat het weer zal doen, kan je ook een vakantiehuis met privé binnenzwembad in de zomervakantie boeken. Zo kan je altijd genieten van het zwembad, wat het weer ook doet.

Weekendje weg in de zomervakantie op een vakantiepark.

Je kunt kiezen tussen 2 verschillende soorten accommodaties. Je kunt een particulier huisje in de zomervakantie boeken of een weekendje weg op een vakantiepark. Als je voor een huisje op een vakantiepark kiest heb je vaak extra faciliteiten. Zo heb je op een vakantiepark vaak een supermarkt, restaurant, speelveld en een zwembad.

particulier vakantiehuis met hond.

Vind hier een particulier vakantiehuis met hond. Een particulier vakantiehuis staat vaak niet op een vakantiepark. Deze accommodaties staan vaker afgelegen en zijn vaak goedkoper. In particuliere vakantiehuisjes zijn soms wel 2, 3 of 4 honden welkom. Boek een particulier huisje in de zomervakantie in Nederland, België of Duitsland.

Weekendje weg in de zomervakantie aan zee.

In de zomervakantie kan je een weekendje weg aan zee boeken. Met je hond kan je mooie strandwandelingen maken. Huur een vakantiehuis aan zee in de zomervakantie voor 4 of 6 personen. Een weekendje weg aan de Nederlandse of Belgische kust. Je kunt een huisje aan zee bij Dutchen, Roompot of Landal-Greenparks boeken. Een luxe vakantiehuis aan zee met 2 of 3 badkamers.


Weekendje weg met hond in de zomervakantie aan zee

Hondenbungalow op vakantiepark Aelderholt huren.

Een hondenbungalow kan je bij Landal-Greenparks huren. Bijvoorbeeld op het vakantiepark Aelderholt. Hier kan je een accommodatie voor in de zomervakantie boeken. Vakantiepark Aelderholt ligt in Drenthe en heeft hondenbungalows voor 4 of 6 personen. Je kunt ook een normale bungalow voor 8, 10 of 12 personen boeken. Het park ligt ook tussen een natuurgebied, hier kan je mooie wandelingen maken. Voor de kinderen is er ook een sportveld, zwembad en een indoorspeelparadijs.

Luxe vakantiehuis in de zomervakantie.

In de zomervakantie kan je ook een luxe vakantiehuis boeken. Een vakantiehuisje met hond met sauna en jacuzzi. Huur een villa of bungalow met omheinde tuin en sauna. De mooiste luxe vakantiehuizen in de Achterhoek, Bretagne, Zuid-Holland of de Ardennen. Je kunt ook een huisje met privé zwembad huren. Goedkoop op vakantie? Boek een last minute luxe huisje voor in de zomervakantie. Een weekendje weg met hond in de zomervakantie voor met je gezin of vrienden vind je hier.