Weekendje met hond als het regent

Tips voor boeken weekendje met hond als het regent

Stel, het is donderdag en je wilt voor het komend weekend er even uit met de hond. Het probleem is echter wel dat er slecht weer en veel regen voorspeld is. Waar kan je dan met je hond terecht? Kamperen met de hond is niet echt aantrekkelijk met veel regen en een nat grasveld. Dit zijn de mogelijkheden.

Een weekendje met de hond boeken in het buitenland

Als de weersverwachting in Nederland niet goed is, wil dat niet zeggen dat dit in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Griekenland of Turkije ook het geval is. En het kan zelfs zijn dat er in Drenthe of Overijssel veel regen verwacht wordt maar dat dit in de Ardennen of Luxemburg niet het geval is. Je kunt dus de auto pakken en een weekendje in het buitenland doorbrengen. Een weekendje met de hond boeken met de hond en vliegtuig is duur en ingewikkeld. Door de coronaregels en regels voor honden is het bijna onmogelijk geworden een korte vliegvakantie met hond te boeken.

Een huisje huren op een honden vakantiepark met zwembad

Als het weer ongewis is en er veel nattigheid is voorspeld, is het boeken van een huisje met hond op een vakantiepark met binnenzwembad een goed idee. Zeker als zo een vakantiepark met hond ook over een sauna en Turks Stoombad beschikt. Honden zijn in het zwembad uiteraard niet toegestaan. Als het park over een eigen restaurant beschikt, is het afhankelijk van het park of honden ook in het restaurant mogen komen. Bij het ene park zijn honden in het restaurant of brasserie toegestaan, bij het andere niet. Kijk met name eens bij de Landal Green Parken en Roompot parken met zwembad, restaurant en hond. Daar vind je vaak aantrekkelijke aanbiedingen voor weekendje weg.

Een luxe bungalow boeken met sauna of jacuzzi

Als het regent, kan je met een grote paraplu best nog wel wandelingen maken. Zeker als je een huisje of bungalow in het bos hebt gehuurd en in de bossen kunt wandelen. Maar wat is het lekker als je bij thuiskomst dan kunt relaxen in een chalet, huisje of bungalow met privé sauna of jacuzzi. Je vindt op deze site vele huisjes in het bos met jacuzzi of privé sauna. In al deze huisjes zijn huisdieren toegestaan. Ideaal als het regent. Boek hier een huisje met hond en sauna

Een kamer in een hotel met hond boeken

Voor een luxe weekendje met hond in Nederland, België of Duitsland, boek je een hotel met hond. In honderden hotels binnen de Benelux zijn huisdieren toegestaan. Meestal is 1 hond per hotelkamer welkom maar er zijn ook honden hotels waar 1, 2, 3 of zelfs 4 huisdieren op de kamer toegelaten worden. Je betaalt wel een toeslag per hond per nacht. Deze varieert meestal van 15 tot 25,00 euro er hond per nacht. Een paar hotelketens hebben zelfs huisdieren arrangementen. Daar krijgt de hond naast een welkom ontvangst ook nog een surprise. Je vindt deze hotels met honden faciliteiten onder andere bij een paar Fletcher hotels in Nederland.

Een last minute weekendje met je huisdier boeken

Ook als de weersomstandigheden minder goed zijn, kan je nog een last minute weekendje met hond boeken. Je kun een last minute chalet met hond op de Veluwe boeken bijvoorbeeld, of een hotel met hond op de Veluwe. Maar een bungalow huren op een last minute bungalowpark met hond in Overijssel, Gelderland, Limburg of Zuid-Holland is zeker ook geen slecht idee. Er zijn ook last minute vakantieparken met zwembad en hond te vinden in België en Duitsland.

Een honden speeltje meenemen

Zeker als het regent, zal je ook wat tijd met je hond in een huisje, bungalow, chalet of hotelkamer doorbrengen. Met een goed boek of spannend tijdschrift, kom jij je tijd wel door. Honden kunnen zich echter gaan vervelen. Onze tip is dan ook een leuk honden speeltje mee te nemen. Voor een verblijf binnen is een bal of frisbee niet geschikt. Een speeltje waar de hond op kan kauwen is zeker een goed idee. Zo zie je maar weer, ook als het regent, kan je er met je huisdier een weekendje tussen uit.