Romantisch weekendje weg met hond

Een romantisch weekendje weg boeken voor 2 personen met hond.

Romantisch met z’n 2en weg? Boek hier een romantisch weekendje weg met hond naar bijvoorbeeld Drenthe, Zeeland, West-Vlaanderen of de Ardennen. In al deze vakantiehuisjes is je huisdier welkom. Bij een romantisch vakantiehuis kan een bubbelbad natuurlijk niet ontbreken. Ook een open haard bij je verblijf is altijd mooi meegenomen. Je kunt kiezen voor een appartement, natuurhuisje of een klein vakantiehuis voor 2 personen.

roompot honden welkom banner

Een romantisch vakantiehuis op een vakantiepark

Je kan een romantisch vakantiehuisje voor 2 personen op een vakantiepark boeken. Huur bijvoorbeeld een accommodatie bij Landal-Greenparks of Roompot. Deze vakantieparken hebben meestal ook een aantal faciliteiten zoals een zwembad op het park of wellness faciliteiten. Heerlijk genieten in de wellness en in de avond bij de open haard zitten met een wijntje, wat wil je nog meer?

landal aanbiedingen banner

romantisch weekendje weg met hond - zonsondergang

Met hoeveel honden een weekendje weg?

Het maakt best wel uit of je een vakantiehuis wilt boeken voor 2 personen met 1, 2, 3 of misschien wel 4 honden. Vakantieverblijven voor met 1 of 2 honden zijn er genoeg. Als je een vakantiehuis wilt boeken waar 3 of 4 honden welkom zijn wordt het al wat lastiger, er zijn niet super veel vakantieverblijven waar er zoveel huisdieren toegestaan zijn. Boek daarom je vakantiehuis ver van tevoren als je met veel huisdieren op vakantie wilt. Als je met 1 of 2 honden en je partner een romantisch weekendje weg wilt boeken kun je vaak wel een last minute vakantie vinden.

weekendje weg met 3 honden

Romantisch weekendje weg met hond aan zee.

Als je op vakantie gaat met je partner is een vakantieverblijf aan zee een goede optie. Boek een romantisch weekendje weg met hond aan de Belgische, Nederlandse of Duitse kust. Maak een mooie strandwandeling met je partner en je hond of ga lekker zwemmen in de zee. Een vakantiehuis aan de kust is gegarandeerd plezier. Je kunt een particulier vakantiehuis aan zee huren maar je kan ook een accommodatie op een vakantiepark boeken.

Europarcs met hond banner

Romantisch weekendje weg met hond naar een hotel.

Wie op zoek is naar een vakantiehuis voor 2 personen waar een hond welkom is kan ook kiezen voor een hotel met hond. Een romantisch weekendje weg met hond naar een hotel boek je hier. Een hotel in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk of Duitsland. Vaak zijn er in hotels maximaal 2 huisdieren welkom.

met de hond naar een hotel

Romantisch weekendje weg met hond naar Drenthe.

Je kunt ervoor kiezen om een weekendje weg naar Drenthe te boeken. In Drenthe zijn veel mooie natuurgebieden waar je prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken. In Drenthe zijn er veel natuurhuisjes die je kunt boeken. Veel van deze accommodaties zijn particulier. Deze particuliere vakantiehuizen hebben vaak veel privacy omdat er niet veel huisjes omheen staan. Voor extra privacy kan je een romantisch weekendje weg met hond met omheinde tuin boeken. Vaak kan je een vakantie met hond Drenthe ook last minute boeken.

romantisch weekendje weg met hond - koppel

Hondvriendelijk romantisch weekendje weg met bubbelbad.

Als je op zoek bent naar een romantisch weekendje weg met hond is een bubbelbad bij je verblijf ideaal. Lekker met een wijntje tot rust komen samen in een bubbelbad. Je kunt kiezen voor een bubbelbad buiten, whirlpool of hottub. Een weekendje weg met hond met een bubbelbad bij je verblijf kan je bijvoorbeeld aan zee of in het bos huren. Ook een last minute romantisch weekendje weg met hond boek je hier.

bungalowspecials met hond