Waar vind je een natuurhuisje met hond?

Natuurhuisje met hond huren.

Een natuurhuisje met hond huren? Je vind hier een groot aanbod natuurhuisjes met hond door heel Europa. Boek een natuurhuisje in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland of Denemarken. Een natuurhuisje met hond ligt vaak afgelegen, je hebt dan vaak veel privacy rondom je vakantieverblijf. Kijk eens naar onze natuurhuisjes met hond met omheinde tuin, sauna of regendouche.

roompot honden welkom banner

Natuurhuisje met hond in Nederland.

Je kunt een weekendje weg met hond in een natuurhuisje in Nederland boeken. Een natuurhuisje met hond in Drenthe, Noord-Brabant, Friesland of op de Veluwe. Je kunt kiezen voor een particulier natuurhuisje of voor een huisje in de natuur bij Landal-Greenparks. In onze natuurhuisjes in Nederland is altijd minimaal 1 hond welkom, maar in sommige verblijven zijn 2, 3 of 4 honden toegestaan.

Natuurhuisje met hond in België.

In België vind je veel natuurhuisjes waar je hond welkom is. Een natuurhuisje in Antwerpen, Luxemburg, Luik of de Ardennen vind je hier. In België kan je mooie wandelingen met je hond maken door de natuur. Een natuurhuisje met hond huur je bijvoorbeeld voor in de herfstvakantie, kerstvakantie of zomervakantie. In de Ardennen vind je veel natuurhuisjes in het bos.

landal aanbiedingen banner

Wandelen in de natuur

Huisje in de natuur in Frankrijk.

Je kunt ook kiezen voor een huisje in de natuur in Frankrijk. Een weekendje weg met hond in de Franse natuur. Boek bijvoorbeeld een natuurhuisje in Frankrijk voor 2 of 4 personen. Ook kan je een luxe natuurhuisje met privé zwembad en jacuzzi huren. Sommige natuurhuisjes in Frankrijk liggen direct aan het water.

   Natuurhuisje in Duitsland met hond.

   Een natuurhuisje in Duitsland vind je hier. Ga voor een natuurhuisje in Saksen, Brandenburg, Eifel of Thüringen. Je kunt een huisje in Duitsland met omheinde tuin huren. Een omheinde tuin zorgt voor meer privacy en je hond kan niet zomaar uit de tuin lopen. Je kan dus lekker relaxen zonder de hele tijd op je hond te hoeven letten.

     particulier natuurhuisje met hond.

     Als je een natuurhuisje huurt heb je de keuze uit 2 verschillende soorten accommodaties. Je kunt kiezen voor een natuurhuisje op een vakantiepark of voor een particulier huisje in de natuur met hond. Een particulier natuurhuisje ligt vaak meer afgelegen en dus heb je meer privacy. ook is een particulier vakantiehuis vaak goedkoper dan een verblijf op een vakantiepark.

     Europarcs met hond banner

     vakantie met hond in de natuur

     Natuurhuisje op een vakantiepark.

     Je kunt ook kiezen voor een natuurhuisje op een vakantiepark. Een vakantiepark heeft ook een aantal voordelen. Je kan gebruik maken van alle faciliteiten van het park zoals een zwembad, restaurant, speelveld en bootverhuur. Een natuurhuisje met je huisdier op een park van Landal-Greenparks of op een kleinschalig vakantiepark.

     Luxe vakantiehuis in de natuur met hond.

     Vind hier een luxe vakantiehuis in de natuur met hond. Een natuurhuisje met sauna, jacuzzi of privé zwembad. Je kunt een natuurhuisje met sauna voor 4 of 6 personen boeken maar ook een romantisch huisje met bubbelbad voor 2 personen. Een luxe natuurhuisje in de Achterhoek, Gelderland, Noord-Holland of Groningen.

     Natuurhuisje met hond

     Natuurhuisje met hond aan het water.

     Boek hier een natuurhuisje aan het water met hond. Als je een verblijf direct aan het water huurt kan je vaak een ochtendduik nemen samen met je hond. Neem dan een natuurhuisje met privé aanlegsteiger. Bij veel verblijven op een vakantiepark is er bootverhuur. Ga voor een natuurhuisje met hond aan het water met wasmachine, hondenmand en gashaard.

     bungalowspecials met hond