Belgische kust

Weekendje weg met hond aan de Belgische Kust?
Als je een weekendje met hond in West-Vlaanderen wilt boeken en dan bij voorkeur aan de kust, kan je hier een huisje of appartement met hond boeken. Je vindt bij ons honden vakantiehuisjes, bungalows, chalets en appartementen aan de Belgische Kust, voor een weekend, midweek of langer verblijf met hond. Ook voor een vakantie met hond op één van de vakantieparken aan de aantrekkelijke kust van België.

Bekijk hier direct alle beschikbare natuurhuisjes aan de Belgische kust.

Lees meer...

In welke plaatsen Belgische Kust kan je een honden vakantie boeken?

Boek een weekendje met hond in een bekende badplaats zoals De Haan, Westende of Nieuwpoort. Je vindt hier huisjes en appartementen aan de kust voor 2, 4, 6 of 8 personen. In deze accommodaties zijn 1, 2 of 3 huisdieren toegestaan. Of je nu een goedkoop honden vakantiehuisje aan de kust zoekt of een luxe vakantiewoning met privé sauna en omheinde tuin. Er is altijd wel een aanbieding of last minute. Ook voor een weekendje met hond België in de meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie of kerstvakantie.

Bekijk hier direct alle beschikbare vakantiehuizen in België.

Geen huisje aan de Belgische Kust beschikbaar?

Boek dan een huisje met hond aan de Nederlandse Kust. In Nederland tot 3 honden welkom, ook in een hondenbungalow van Landal.

Bekijk hier direct alle beschikbare huisjes aan de Belgische kust.

Toont alle 15 resultaten