Weekendje weg corona

Wil je graag een weekendje weg in de corona periode?

In de corona tijd zijn er ook volop mogelijkheden en aanbiedingen om een vakantiehuis te huren. Of het nu gaat om een weekendje, midweek of week vakantie, ook in corona tijd kun je prima en veilig op vakantie. Op dit moment kun je een vakantiehuis, bungalow, chalet of Villa boeken met mensen waarmee je samen op één adres woont.

Weekendje weg corona lastminute aanbiedingen

Ben je op zoek naar een mooie aanbieding om een vakantiehuis te huren? Bekijk dan onze last minute aanbiedingen om in deze tijd een mooi goedkoop vakantiehuis te huren. Omdat wij op onze website geen beschikbaarheid kunnen tonen verwijzen wij je graag door naar de lastminute aanbiedingen bij onze partners:

Weekendje weg corona Nederland

In Nederland zijn er diverse vakantiehuizen die je ook in de corona periode kunt boeken. We snappen maar al te goed dat je graag een huisje wilt huren om er even lekker tussenuit te gaan na een moeilijke periode of na lang thuiswerken en thuis zitten. Zo kun je bijvoorbeeld naar Drenthe, Limburg, Zeeland, aan zee of naar de Waddeneilanden om een heerlijk vakantiehuis te boeken.  Ook als je met een hond op vakantie gaat hebben wij een leuk aanbod voor een weekendje weg met hond Nederland. In de meeste vakantiehuizen op een vakantiepark van Roompot Of Landal mag je 1 of 2 honden mee naar toe nemen. Wil je meer honden meenemen dan kun je beter een particulier vakantiehuis huren.

Ga je in Nederland op vakantie bekijk dan de Corona en op vakantie in Nederland pagina van de rijksoverheid voor de actuele regels met betrekking tot op vakantie gaan in Nederland.

Weekendje weg corona België

Wanneer je een weekendje weg corona naar België wilt boeken dan is het van belang dat je er rekening mee moet houden dat wanneer je naar België gaat de regels van toepassing zijn die op dat moment in België van toepassing zijn. Raadpleeg de website van de ANWB voor actuele informatie over vakantie naar België. Als het reizen weer mogelijk is kun je weer een heerlijk vakantiehuis huren in de Ardennen om te genieten van de bossen en de natuur en lekker te wandelen of te fietsen. In veel vakantiehuizen is het ook toegestaan een hond mee te nemen, zo kan je er lekker samen met de hond even tussenuit. Of ga naar West-Vlaanderen met leuke dorpjes en de kust maar je diverse leuke badplaatsen aan zee vindt om heerlijk uit te waaien of een strandwandeling te maken.

weekendje weg met hond aan zee

Weekendje weg corona maatregelen

In de corona periode zijn er door de verschillende overheden in Europa maatregelen en basisregels opgesteld waar je jezelf aan moet houden. Ook als je op vakantie gaat krijg je te maken met de maatregelen en regels die op dat moment van toepassing zijn. Omdat deze regels kunnen wijzigen bij het versoepelen of aanscherpen van de regels raden wij u aan de regels met betrekking tot het reizen en vakantie de website van de rijksoverheid te raadplegen.

Weekendje weg met vrienden / vriendinnen corona

Op het moment van schrijven van dit artikel zijn er maatregelen van toepassing waardoor je nog niet met een hele vrienden of vriendinnen groep op vakantie mag in deze periode. Zodra het aantal besmettingen en ziekenhuis opnames het toelaten komen er vast en zeker weer versoepelingen die het mogelijk maakt om ook weer met een vrienden- of vriendinnengroep een vakantiehuis te huren.