Vuurwerkvrije hotels en vakantiehuisjes

Waar vind je vuurwerkvrije hotels en vakantiehuisjes?

Tips om een vuurwerkvrij hotel, huisje of vuurwerkvrij vakantiepark te boeken. Nog een paar maanden en dan is het weer zover. Knal- en siervuurwerk. Veel honden ( en hun baasjes ) zijn bang voor vuurwerk of vinden dat gewoon super vervelend. De vraag die bij veel honden eigenaren dan ook speelt is, blijven we thuis met Kerst en Oud en Nieuw of zoeken we een vuurwerkvrij vakantiepark, hotel of vakantiehuis? Veel honden eigenaren kiezen eieren voor hun geld en zoeken met hun hond een vuurwerkvrije vakantiebestemming. Hof van Salland bijvoorbeeld, een vuurwerkvrij vakantiepark Overijssel met hondvriendelijke hotels. Ideaal voor een verblijf met kerst en oud en nieuw.

Honden hotel boeken welke vuurwerkvrij is

Of je nu een vuurwerkvrij weekendje met hond of langere periode in een honden hotel wilt verblijven, er zij altijd wel hotels te vinden die voor een 100 % vuurwerkvrij Oud en Nieuw en Kerst gaan. In deze hotels in Nederland zijn honden van harte welkom. Deze hotels worden vaak geleid door directies die zelf honden hebben en weten hoe bang huisdieren van knalvuurwerk kunnen zijn. Hier vind je de betere hotels met hond.

Als je een vuurwerkvrij honden hotel aan zee of in Nederland wilt boeken, verwijzen wij je graag naar de website hotel-met-hond.com. In de blog over vuurwerkvrije hotels vind je er de laatste informatie en tips voor een Oud en Nieuw zonder vuurwerk. Kijk vooral even naar de vuurwerkvrije Bilderberg en Fletcher hotels.

Oud en Nieuw op vuurwerkvrij vakantiepark vieren

Een vakantiepark met hond heeft weer hele andere voordelen dan een hotel met hond. Met name het huren van een honden bungalow op een vuurwerkvrij vakantiepark van Landal GreenParks biedt grote voordelen. Niet alleen de hondvriendelijke inrichting van de honden bungalow en omheinde tuin zijn een groot voordeel.

zielig kijkende hond vanwege vuurwerk

Ook de faciliteiten zoals zwembad, restaurant, speeltuin en fitness faciliteiten zijn een groot pluspunt. Als je met je hond op zoek bent naar een vuurwerkvrij Oud en Nieuw, is een verblijf op een vuurwerkvrij vakantiepark van Landal GreenParks zeker een goed idee. In verband met de grote vraag naar huisjes en bungalows op vuurwerkvrije bungalowparken, is het vroegtijdig reserveren van een accommodatie zéér aan te bevelen. Dit geldt ook voor een vuurwerkvrij honden hotel.

Ook RCN heeft 3 vuurwerkvrije bungalowparken. Je vind alle vuurwerkvrije RCN vakantieparken 2020/2021 hier

En bungalowspecials heeft een groot aanbod vuurwerkvrije vakantieparken die je hier kunt vinden.

Natuurhuisje huren voor vuurwerkvrije jaarwisseling

Een derde optie in het nieuwe jaar zonder vuurwerk herrie in te gaan, is het huren van een natuurhuisje. Natuurhuisjes liggen vaak in het bos of aan de rand van een natuurgebied. Meestal wordt er in de omgeving van dit soort huisjes geen vuurwerk afgestoken.

Boek zo een huisje bij voorkeur niet op een vakantiepark. Hoe meer afgelegen zo een vakantiehuisje is, hoe groter de kans dat je géén last hebt van vuurwerk. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis met hond Nederland in een stiltegebied. Je hond zal je dankbaar zijn voor je keuze. In een aantal van deze afgelegen vakantiehuisjes zijn tot 3 of 4 honden toegestaan. Je kunt zelfs een vakantiehuisje met open haard huren en genieten van knapperend haardvuur in plaats van knalvuurwerk! Een als je toch kiest voor een hotel met hond. Er zijn misschien ook wel vuurwerkvrije hotels waar je een hotelkamer met jacuzzi aan zee kunt boeken. Dat is een heel andere keuze maar misschien ook wel interessant.