Wilca Hoeve – Nederland – Noord-Holland – 2 personen

498,00

Wilca Hoeve – vanaf 498.00

Beschikbaarheid en Prijzen

Artikelnummer: CHNL-6779 Categorie:

Beschrijving

Dit sfeervolle huis heeft een landelijke ligging op slechts tien minuten lopen van het gezellige centrum van Schoorl. Op steenworp afstand vindt u de bossen en u loopt zo het Nationaal Park de Schoorlse duinen in met de breedste en hoogste duinen van Nederland.

Het vakantiehuis heeft een prachtig vrij uitzicht. Bij vorst kijkt u uit op een natuurijsbaan. In de woning schijnen de zonnestralen helder binnen. Er heerst een open en prettige atmosfeer. En het voelt zeer schoon. Er is ook een slaapkamer met dakraam boven uw bed, slapen onder de sterren! In het achterste deel van de hoeve woont de eigenaar. Uw privacy in het voorste deel van de hoeve is gegarandeerd.

Het vakantiehuis is een heerlijke vakantieplek van waaruit u Schoorl en omgeving prima wandelend of fietsend kunt ontdekken. Maar u kunt natuurlijk ook onvergetelijke strandwandelingen maken of bakken in de zon. U zit ook vlak bij het schilderachtige kunstenaarsdorp Bergen. En heeft u zin in stadse dynamiek dan bent u snel in Alkmaar of Amsterdam!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Land

Regio

, ,

Plaats

Aantal personen

,

Aantal honden

, ,

Aantal slaapkamers

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,