Natuurhuisje in Ronzon – 4 personen – Luxemburg

129,00

Wie een weekendje weg met hond in de Ardennen wil boeken. Natuurhuisje in de Ardennen, Ronzon. Voor een weekend met hond voor 4 personen. Er zijn 2 honden toegestaan.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: NH35725 Categorie:

Beschrijving

Weekendje weg met hond in de Ardennen? Een natuurhuisjes in de Ardennen huren? Midden in de Ardennen ligt dit voormalige tennispaviljoen. In de omgeving is genoeg te doen: wandelen, fietsen, kanoën en mountainbiken. Vanwege de septictank is er geen afwasmachine (voor voldoende keukenlinnen is gezorgd) en ook een wasmachine is niet aanwezig. Eventueel is er in Hotton bij de Carrefour een wasserette. De meeste mensen kiezen voor dit huisje om tot rust te komen, met een goed boek bij de houtkachel. Ook aan de kinderen is gedacht: er is genoeg speelgoed voor binnen en buiten en een sjoelbak. Graag tot ziens. Dit natuurhuisje in de Ardennen is geschikt voor 4 personen en maximaal 2 honden.
Hier vind je meer vakantiehuisje voor een weekend met hond Ardennen.

 

Beschikbare vakantiehuizen

Is deze accommodatie niet beschikbaar op uw gewenste datum. Kies uw gewenste datum en krijg hier snel een overzicht van alle beschikbare accommodaties.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Natuurhuisje

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, ,

Aantal honden

,