Beach Lodge ZE682 Nieuwvliet – 4 personen – Zeeland

435,00

Vakantiehuis ZE682 Nieuwvliet
Een vakantiehuis in Nieuwvliet, Zeeland, waar je huisdier welkom is boek je hier. Een vakantiehuis aan zee in Nieuwvliet bad voor 4 personen. Deze bungalow beschikt onder andere over een terras, vaatwasser en oven. Bekijk ook eens andere vakantiehuisjes aan zee in Nieuwvliet-Bad. Deze accommodaties liggen allemaal binnen 1 km van de zee.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: HH7869 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Prachtig vierpersoons Beach Lodge op Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Op de grens van het Zeeuws landschap en de mooie Zeeuwse duinen, ligt dit Beach Resort. Het vakantiepark is nog in aanbouw, maar is nu al een heerlijke plek aan de Zeeuwse kust.
Beach Lodge ZE682 Nieuwvliet - 4 personen - Zeeland - buiten
Ga lekker ravotten aan het strand, wandelen door het aangrenzende natuurgebied, of maak een mooie fietstocht langs de prachtige Zeeuwse kust. In de omgeving zijn een tal van gezellige en leuke plaatsen. Neem eens een kijkje in Sluis of Cadzand. Of rijd eens over de Belgische grens naar de mooie badplaats Knokke. Voor alle dagelijkse boodschappen kunt u prima in het gezellige vissersdorp Breskens terecht. Kom en geniet!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Roompot

Extra informatie

Land

Regio

, , ,

Plaats

Aantal personen

, ,

Aantal honden

,

Aantal slaapkamers

,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,