Strandhuisje met hond

Vind hier een strandhuisje met hond

Verblijven in een strandhuisje met hond, misschien wel het leukste idee voor een weekendje weg met hond. Een weekendje met hond aan de kust, dat is echt genieten. Via deze site kan je een strandhuisje met hond in Zeeland, Noord-Holland of Zuid-Holland huren. Maar een huisje huren op het strand Waddeneilanden, is ook niet verkeerd. Huur een huisje op het strand en een bungalow of vakantiehuis op een park aan het strand. In de meeste accommodaties aan zee of strand zijn 1, 2 of 3 honden toegestaan.
Bekijk hier direct alle strandhuisjes en aanbiedingen bij Roompot
Bekijk hier direct alle strandhuisjes en aanbiedingen bij Landal

Strandhuisje met hond op vakantiepark aan de kust huren

Je hebt in Nederland veel kustparken. Deze vakantieparken liggen aan zee, in de duinen of aan het strand. Zo beheert de Roompot Vakantiepark keten meerdere vakantieparken aan de Zeeuwse Kust en kan je een huisje op zo een park aan het strand huren waar de hond ook welkom is. Voor een vakantie of weekend met de hond aan zee of strand is Roompot een zekere aanrader. Er zij echter ook andere vakantiepark ketens die aan de zee of strand liggen en waar honden welkom zijn. Zo een strandhuisje met hond is dan beschikbaar voor een groep van 2, 4, 6 of 8 personen. Soms wordt zo een huisje aan het strand ook wel “beach house” genoemd.

Strandhuisje huren elders in Nederland

Er zijn niet alleen in Zeeland strandhuisjes te huur. Je kunt ook in Zuid-Holland, Noord-Holland en de Waddeneilanden (Strandhuisje op Texel is erg populair) een vakantiehuisje aan het strand huren. Helaas zijn niet in alle strandhuisjes en stranden honden toegestaan. Als je een weekendje met hond aan de kust wilt boeken en je wilt een vakantiehuisje huren zo dicht mogelijk bij strand en zee, zoek dan goed uit op welke stranden honden toegestaan zijn en waar ze mogen loslopen. Houd er rekening mee dat de echte hondenstranden ook in de maanden juli en augustus verboden terrein voor loslopende honden kunnen zijn.

Vakantiehuisje met hond in de duinen boeken

Volgens sommigen is verblijven in een huisje in de duinen nog leuker dan een strandhuisje. Het voordeel van een strandhuisje met hond in vergelijking met een vakantiehuisje in de duinen met hond is dat honden in de duinen niet mogen loslopen en grote gedeeltes van de duinen beschermd natuurgebied is. Een vakantie met hond op of aan het strand biedt meer mogelijkheden. Zeker een weekend aan zee met 2 of 3 honden.

Particulier vakantiehuisje aan het strand huren

Bij een vakantie aan het strand met hond heb je de keuze uit een strandhuisje, particulier vakantiehuisje aan het strand of vakantiepark met hond aan de kust. Hondenbezitters kiezen vaak voor een particulier huisje aan strand of zee omdat in deze huisjes vaak ook loslopende honden zijn toegestaan.

Strandhuisje met hond in de meivakantie boeken

Met wat geluk is de temperatuur overdag al zo en 22 a 24 graden en is het genieten op het strand. Je kunt bij gunstig weer in Mei al een vakantiehuisje aan het strand huren. Ook aantrekkelijk voor een weekendje met hond in de meivakantie.